שלום לכולם!

beagle

New member
שלום לכולם! ../images/Emo9.gif

אני שכנתכם מפורום מתכונים. החלטתי לקפוץ לבדוק מה קורה כאן. ואין לי כ"כ ידע באלכוהול, למרות שאני מאד נהנית לשתות אותו.... אז החלטתי לשאול כמה שאלות כלליות: 1. ממה מכינים דאקירי? 2. ויסקי - למה יש כאלה ששותים אותו עם סודה? האם זה ממש מקובל, או שזו המצאה אמריקאית? 3. וויסקי סקוטי או אירי? באמת שאני לא יודעת. 4. ולא לצחוק - עפיצות. יש לזה הגדרה מדעית??? מה זה? תודה, ויום נהדר לכם!
 

Gorilla

New member
היי מתוקה מה הייתי עושה בלעדייך ?

אז אני עונה לפי הסדר: בקשר לדאקירי מצורף קוקטייל בנפרד 2. וויסקי מיוצר בעיקרון ב 4 ארצות (עונה גם על השאלה הבאה) סקוטנלד, אירלנד, ארה"ב וקנדה. וויסקי הוא המשקה הכי נפוץ בעולם ובמקור שותים אותו נקי אלא מה הצעירים ששותים וויסקי לא ממש יכולים לשתות אותו נקי משום שהטעם ממש חזק ו"חונק", והחברות שמייצרות רוצות להמשיך למכור וויסקי, ולכן הם פונות לקהל הצעיר עם קוקטיילים שיגרמו לכל שתיין וויסקי להתהפך בקברו. בקיצור וויסקי מהול בסודה הוא כמו יין לבן וסודה (שפריץ) ויש אפילו קוקטייל של וויסקי עם 7 UP. 3. השאלה היא מה יותר טוב עניין של טעם, לגבי הסקוטי אפשר לפתוח דיון רחב. 4. אני מכיר עפיצות מהצבא, בכל מקרה מה שאני לא יודע אני לא עונה אבל אני בטוח שהשועל-בכרם יישמח לענות.
 

ששק

New member
עפיצות- אם אני לא טועה קשור לאיכות

של קפה ולא של אלכהל...
 

beagle

New member
לא יודעת לגבי קפה, אבל בטוח שזה

קשור לאלכוהול. היי ששק!!!!! אולי יתנו פה מתכון לליקר משסק?
 

ששק

New member
בתור אוהבת שסק מושבעת...

אם יש מתכון לליקר שסק... אשמח לשמוע...
 
למעלה