שלום לכולם

solarrr15

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

זה לא שאני חדש פה, אני פשוט לא ממש פעיל פה,(ושמתי לב שהפורום הזה הוא הפורום הכי חם-בעיקר ילדת החופים) המממ... תיראו אני מחפש שיר של יוסי עדן מהדיסק החדש -אם מישהוא ישלח לי אני אתן לו כל דבר שאני יכול בתמורה ו...זהוא מקווה שתעזרו לי (גיא בן כמעט18)

שלום אנשים שאני אוהבת כל כך ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

טוב קודם כל אני הרבה יוצר רגק עה מאתמול. סידרו לי את המחשב והכל מצוין ואפילו יותר מדיי טוב. אחר כך בלילה הורדתי כל מניי דברים שהיו חסרים לי . בקצוק חזרתי להציק לכולם כאן לאהוב אותכם תמיד - חולה עליכם איך ניסיתם לעזור להי - אז משה- תודה שניסית לעזור- גם כן לך רותם היקר שלנו , ואת ציפי- מה קורה עם הכאבי שנייים? קוסם אני מתה עליך יאלה שיהיה לנו יום טוב אמן אמן - רוצה ללכת לים ואין מספיק שמש. אוהבת תמיד ויותר מתמיד. <<<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>>>>> אלין

solarrr- המתוק יש לי בשבילך כנס../images/Emo92.gif

קודם כל מה שלומך נשמה? מזמן באמת לא כתבת כאן. אני יכולה לשלוח לך אתרים לאי מייל שלך מהם תוריד דיסקים שלמים וגם כן את הדיסק החדש של יוסי עדן- אבל אם תוכל להשאיר לי כאן את האי מייל שלך - או בתיבת המסרים שלי - כי אסור לנו להביא לכאן את הכתובות זה לא חוקי- אז בבקשה תרשום לי את האי מייל שלך ואשלח לך אתרים- משם תוריד את האלבום המלא של יוסי עדן ועוד כל מה שתירצה. שיהיה לך יום מקסים נשמה ביי וממתינה לאי מייל שלך . >>>>>>>>> ילדת חופים>>>>>>>>> אלין

solarrr15

New member
אילין..

תיראי מזה אתמול הדיסק היה לי ופיתאום אני רואה אותו בשתי חלקים הוא נישבר לי אני הייתי מת להשיג אותו, אבל השגתי בסוף :))))) עכשיו אני צריך רק את שיר 2 כי הוא קופץ לי האי מייל שלי הוא [email protected] את נשמה!!

solarrr-עכשיו אני שולחת לך נשמה../images/Emo42.gif

משם תוריד מה שאתה רוצה נשמה שיהיה לך רק טוב-ו אם תצטרך עוד משהו אני תמיד כאן למענך ובשבילך עד כמה שאני יכולה לעזור עוד שתי דקות תפתח את הדואר שלך!! ביי נשמה אוהבת ולילה טוב שיהיה לך. >>> ילדת חופים>>>>>>> אלין

solarrr15

New member
לאילינ(וש)

חמודה באמת מה שהבאת לי חבל על הזמן תודההה נישמתי.... רק ש..אין שם יוסי עדן :) מה שרציתי

גיא נשמה- איזה שירים בדיוק????../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif

איזה שיר אתה צריך ואני יוריד בשבילך וישלח לך? חוץ מזה יש לי מלא אתרים שקוסם שלח לי היום אתה רוצה נשמה שאשלח לך? מה שם השירים? תכתוב לי אותם כאן או לאי מיייל שלי נשמה [email protected] לילה טוב נשמה בט שאתה כבר ישן ואם לא אז אולי בוא קצת לצאט? רק תודיע לי אם אתה ער או ישן בחלומות שלך? אוהבת תמיד נשמה!!!! >>>>>>>> ילדת חופים>>>>>>> אלין

solarrr15

New member
אלינוש :)

קודם כל את הנשמה פה, והדיסק החדש- הגורל והמזל יש לך אולי קישור שאני אוכל להוריד (שלחי לי לאי מייל) ובאיזה צ´ט את נמצאת בדר"כ? אני גם יכנס, לדבר עם הנשמה שלי, אוהב אותך ביי בנתיים

קובעים כאן בקשר לצאט תמיד../images/Emo20.gif

איזה צאט ואיזה חדר ככה זה תמיד -אז כשתירצו לבוא לצאט תכתבו לי כאן ותזמינו אותי גם כן -אם זה בנענע או תפוז או איפה שלא יהיה באיזה חדר אתם ואני תמיד יבוא. ביי יום נעים. >>>>>> ילדת חופים>>>>>>>> אלין

למעלה