שלום לכולם
להיום

ניאו30

New member
שלום לכולם ../images/Emo91.gif להיום

רק רציתי להמליץ לכם על סרט ממש משובח היום בערב/לילה-אם תוכלו לראות אז טוב,אבל אם לא כדאי ומומלץ מאוד להקליט-אני מאוד אוהב סרטים,ורובין ויליאמס הוא השחקן האהוב עליי בכלל(אם כבר מדברים על דברים שלא ידעתם עליי...),ואני לא יודע אם זה הסרט שאני הכי אוהב,אבל הוא לבטח בין החמישה האלה-אז קוראים לו "פאטש אדאמס"-התקציר בקצרה-מבוסס על מקרה אמיתי.סטודנט לרפואה בשנות ה-70,שנעזר בהומור כשיטת ריפוי לחולים,נתקל בקשיים מצד הממסד הרפואי הנוקשה.סיפור מהחיים,כל כך אנושי,כל כך יפה,כל כך חלומי...אבל הוא אמיתי,ואפילו היה בארץ לפני כמה חודשים אם מישהו זוכר.אילו כולם היו ככה,היה לנו עולם טוב יותר,ולי באופן אישי היה קל יותר עם רופאים או פסיכולוגים(למי שזוכר את הדמות ששיחק אותו שחקן בסרט "סיפורו של וויל האנטינג"). פשוט סרט מקסים...מומלץ ביותר... שיהיה לכם סופשבוע רגוע. אה,כמעט שכחתי,מבולבל שכמוני...זה הלילה בערוץ 10 בשעה 21:30(אבל ייתכן שבגלל ה"מצב" השעה תשתנה...תקליטו לארבע שעות אפילו,העיקר שיכנס לקסטה).

kisslali

New member
גם אני אוהבת אותו

במעט שאני מגיע לכל מה שקשור לסרטים וקולנוע רובין וויליאמס מצטייר בעניני כדמות אנושית ולא ככוכב קולנוע ועל כך נתונה לו הערכתי לעולם ועד. את תאוותי לעומת זאת אני שומרת לריצ'רץ' יקירי אבל זה לזמן ומקום אחר. לא ראיתי וחבל, תודה על ההמלצה. ללי

רובין ויליאמס כמודל להתחלה

רובין ויליאמס היה (וגם עדיין) האדם הכי בלתי ניתן לריסון. המוח שלו שלט בפה שלו. למשל - חלקים גדולים מהנאמר בסרט "בוקר טוב ויאטנם" הם אימפרוביזציות שלו עצמו על הסט תוך כדי הקלטה, ולא הטסקט הכתוב שנקנה בכסף מהתסריטאי. (זאת עבירה חמורה בביזנס ההוליוודי) ראיתי אותו בראיונות לרוב ובמופעי סטנדאפ. מעבר לזה שהוא "השכיב" אותי לרצפה, ידעתי שיש לו בעיה תפקודית שהבחור הפך לתעשית כסף במקום לשבת בבית (בכניעה לדיאגנוזה ותוית חברתית) ולרחם על עצמו. היום, הוא מבוגר ובשל לתפקידים הנהדרים (לטעמי) שהוא בוחר. אבל רוב ימיו הוא לא היה כזה. תודה על ההמלצה. אני בטוח מול הטלויזיה הלילה.

lost in dreams

New member
תודה ניאו!

הסיפור של פאטש אדאמס הוא סיפור מדהים על בן אדם מדהים... וגם אני חולה על רובין ויליאמס! ובלעדיך לא הייתי יודעת על הסרט היום! אז תודה...

LostInTheSky

New member
ניאוש שלי!!! ../images/Emo8.gif

תודה רבה על ההמלצה... שמעתי על הסרט הרבה ולא יצא לי לראות... לא ידעתי שיש היום... תודה

noa128

New member
זה לא סרט חדש. אפשר לקחת אותו

בבלוקבאסטר (או להוריד בקאזה). אני ראיתי את ההתחלה וויתרתי, יש שם ילדים חולים ומוות ולא היה לי מצברוח לזה אתמול...

פּרפרית

New member
חה, נועה...כל מה שקשור

למעט טירחה (דוגמא- הליכה לבלוקבאסטר) הוא ישר מתוייק אצלי ב"דברים שצריך לעשות" וזהו. בזה נגמרת הנגיעה שלי בנושא. אני מאוד אוהבת את רובין ווילאמס ולכן הצער. ומשום מה הבנתי שזה סרט שמטפל בהומור, לא?

noa128

New member
הומור כמרפא למכאוב ומחלה

ועם הקטע של המכאוב, ובעיקר המחלה היה קשה לי להתמודד, למרות שככה גם אותי האיש די מצחיק. ואיך היה בצפון הקר?

למעלה