שלום לכולם ,ZIRE 71

ericd

New member
שלום לכולם ,ZIRE 71

שלום ושבוע טוב לכולם אני משתמש חדש ואשמח לקבל את עצתכם:) כמובן שכבר השתמשתי באפשרות החיפוש של האתר :) קיבלתי מחבר(שאינו בקי) לצורך התרשמות מכשיר פאלם 71 המכשיר כולל עברית של כלנית ועריסת סינכרון USB. אין כרטיס זיכרון. הורדתי מאתר פאלם תוכנת סינכרון ומעיין גירסה של פאלם לתוכנת ניהול פתקים תמונות וכיו"ב. 1-נראה שיש לי בעיית סינכרון המידע עובר מהפאלם למחשב אבל לא להיפך, לדוגמא פגישות שאני קובע במחשב לא מסתנכרנות לפאלם , מה עושים? 2-האם המכשיר הזה יודע לקרוא מסמכי אופיס /PDF בעברית? במידה וכן האם התוכנה חינמית? 3-היכן משיגים כרטיס זיכרון וכמה עולה כרטיס זה? 4-היכן משיגים נרתיק דקיק שנפתח כמו ספר ומה עלותו? 5-במידה ואעשה ריסט האם העברית תאבד? 6- איך מעבירים תוכנה או מסמך למכשיר? 7-אין לי צורך שהמכשיר יהיה דלוק כל הזמן (אני צריך אותו בעיקר לרשימות ולפגישות) אבל אשמח לדעת לכמה זמן עבודה טובה הבטריה. ומה עלות החלפתה לכשיגיע זמן החלפתה. בתודה מראש אריק :).

libal

New member
תשובות:

1. בקשר לבעיית סכרון - כנס להגדרות הסכרון (איקון הסכרון - לחיצה על כפתור ימני ובחירה בCUSTOM ואז לבחור את צורת הסכרון. 2. כן להשתמש בתוכנה בחינם (לאקרובט רידר יש גירסה בחינם אך אינה תומכת בעברית) ראה כאן2 . 3. כרטיס זכרון ניתן לקנות בכל חנות מחשבים או צילום או משרדיות מסוג SD - כיום המחירים מאוד נמוכים. 4. נרתיק ניתן לקנות בחנויות המתמחים במכשירי כף יד, בקרביץ ובבאג וכן באינטרנט. יש חנות אינטרנט בשם בראנדו מהונג קונג - מחירים סבירים ומשלוח זול יותר מאשר בארץ... 5. SOFT RESET - לא תסיר את העברית. HARD RESET תמחק את כל המידע וכנראה את העברית(אם היא לא צרובה בFLASH MEMORY). 6. בהעברת/התקנת תוכנה - בתוכנת הסכרון יש אופציה שכזו. לחיצה על התוכנה להתקנה תעביר את התוכנה לסטוק להתקנה במכשיר בסכרון הבא. ניתן להכנס דרך תוכנת הסכרון ולבחור לאן להתקין את התוכנה-לזכרון המכשיר או לכרטיס הזכרון. כמו כן אני ממליץ על תוכנת PINSTALL שהיא גם בחינם המיועדת רק להתקנת תוכנות ללא צורך בסכרון. מאוד נוחה ומהירה יחסית. מסמך להעברה למכשיר - תלוי איזה מסמך. לכרטיס הזכרון תוכל להעביר מסמכים נתמכי פאלם כמו למשל תמונות קבצי OFFICE , קבצי סרטים וכדומה(מנגן סרטים אני ממליץ על TCPMP בחינם- ראה כאן6 ). ניתן להעביר עם הסכרון או PINSTALL כאמור. בנוסף ניתן להעביר לכרטיס הזכרון כל סוג קובץ בשימוש עם קורא כרטיסים.(מומלץ גם להעברת קבצים גדולים כמו סרטים) . 7. זמן הפעלה של המכשיר הוא שעות רבות - בהרבה ממחשב כף יד עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט. במידה ותזדקק להחלפת הסוללה - תוכל לרכוש בחו"ל ולהתקין לבד(הכי זול) או לקנות בארץ מכאן7 , או לפנות למעבדה ולהתקין (הכי יקר..). בחנות שנתתי קישור ניתן גם לרכוש נרתיקים אבל שווה לבדוק מקומות אחרים. תתחדש ותהנה .

aharonof

New member
בקשר לעברית של כלנית

אם יש לך את העברית של כלנית אז כדאי מאוד לשמור את קוד ההתקנה כי במידה והיא תימחק (הארד ריסט) אז לא תוכל להתקין אותה מחדש בלי הקוד, ולהשיג מחדש את הקוד - בלתי אפשרי מאז שחברת כלנית נפחה את נשמתה

ericd

New member
תודה רבה על התגובות המהירות :)

ועכשיו אני אגש למלאכה....

למעלה