שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לשאול מה דעתכם על מצבי: אני לא מעוניינת בקרבה פיזית למעט חיבוקים. בעלי רוצה כל הזמן קירבה פיזית (סקס). כך המצב 5 שנים. בעלי ישן על הספה. והוא מתוסכל כי הספה קצרה ואין שם אותי. אני , יחד עם זאת, ישנה נהדר בלעדיו. אבל אני מרחמת עליו ועל המצב. יש לנו בן בן 5. מה לעשות? תודה היינו ביעוץ מיני וזוגי ועדיין לא עוזר - לא בא לי עליו.בכלל. מה לעשות?

gabriel1349

New member
שלום.

נשאלת השאלה-ה אם מאז ומתמיד היה לך חוסר חשק מיני? או שזה דבר שהגיע לאחר הלידה? יכול מאוד להיות שתצטרכי תוסף של הורמונים בכדי לשנות את המצב (במידה ופעם כן חווית חשק מיני) דבר שני , אף אחד מפה לא יותר מקצועי או מומחה מאנשי יעוץ מיני וזוגי - לכן אולי כדאי לבקש עזרה אצל איש/ת מקצוע אחר, אולי הייעוץ הקודם נעשה ע"י מישהו שאינו מספיק מקצועי או שאולי אפילו לא הייתם אתם סבלנים מידי, שהרי טיפול יכול גם לקחת שנים- עד שרואים תוצאות.

רק אחרי הלידה

נגמר לי חשק מיני ולא מופיע כמעט. גם לא חושבת על הגברים אחרים ולא יכולה לדמיין את עצמי שוכבת עם מישהו. היתי בטיפול אצל סקסולוג, לקחתי טוסטסרון להגברת חשק מיני למשך חודשיים-לא עזר.

gabriel1349

New member
שוב, אנחנו כאן לא יכולים לדעת מה הבעיה אצלך

אף אחד כאן לא רופא . עד כמה שידוע לי לאחר לידה זה מצב נורמלי שאין חשק מיני , אבל לא אם זה נמשך למעלה משנתיים. את מציינת שהמצב כבר 5 שנים, כך שבכל מקרה לקחת תוספי טוסטסרון במשך חודשיים בלבד , נשמע לי מעט מידי. את צריכה לחזור, דבר ראשון, לרופא נשים או סקסולוג ולבקש טיפול הורמונלי לתקופה ממושכת יותר, עדיף לעשות זאת לאחר שבבירור עברת בדיקה הורמונלית והתגלה שחסרים לך הורמונים כאלה ואחרים. כמו כן, יכול להיות שהעדר חשק היא דווקא סיבה כתוצאה מהפרעה בפעילות בלוטת המגן או התריס, פגיעה במערכת העצבים ורצפת האגן ,דיכאון או תרופות פסיכאטריות עלולות להוריד חשק מיני גם כן- ואולי יש עוד סיבות שכדאי לברר עם מישהו שמבין ויידע לעזור לך.

../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה, יעל

למעלה