שלום לכולם

דורד

New member
שלום לכולם

שמי דור, אני כולה ילדון בן 19 אוטוטו... לפני גיוס... ואין לי אפילו חברה או משהו כזה... מה שכן יש לי זה חלום חלום להתחתן בגיל צעיר (מקסימום 25) ולהביא לעולם ילדים הרבה ילדים המון ילדים כמה שיותר ילדים 40 ילדים! 50 ילדים! 1000000 ילדים!!! פשוט באמת כמה שיותר... אין לי מושג איך הגעתי לכאן לפורום הזה... אבל אני משער שכל המשתתפים כאן הם הורים לילדים רבים, ורציתי לשאול כמה ילדים יש לכם? איך ההרגשה? רוצים עוד? מצטערים על הכמות הרבה ורוצים בדיעבד פחות? באמת לדעת איך זה לחיות עם הרבה ילדים... וממש הכול... אתם יודעים... אני עדיין "צעיר" ואני באמת רוצה לדעת מזה... אני בא מאזור חילוני לחלוטין... המקסימום ילדים שיש כאן למישהו זה 4... לאנשים מסוימים זה נראה הרבה... לי קצת... אני חולם שיהיו לי באמת איזה 15 ילדים לפחות... ושוב אשמח אם תספרו לי איך זה הרבה ילדים ובכלל חוויות של להיות הורה... תודה, דור.

פלגיה

New member
זה נחמד שיש חלומות

אבל יש גם את קרקע המציאות. כלומר בשביל להתחתן צריך שותפה, ושתהיה גם שותפה לחלום הרבה ילדים. וגם אם באמת התחתנתם צעירים ושניכם מסכימים ורוצים הרבה ילדים - עדין צריך לראות איך זה הולך: האם נכנסים בקלות להריון? איך עובר ההריון? איך גידול הילד? לפעמים יש מכשולים מציאותיים מטופשים לחלוטין כמו מספר הילדים בסביבת המגורים (וזה לא נעים לשמוע הערות מגונות בהריון רביעי ומעלה. הסביבה לא תמיד מפרגנת) או העובדה שבמכונית "משפחתית" יש מקום לשלושה ילדים ומכונית גדולה יותר עולה הרבה-הרבה-הרבה יותר. יש גם מכשולים מציאותיים לא מטופשים כמו יכולת כלכלית לפרנס את כולם. איך אני? התחתנתי מאוד צעירה (לפני גיל 20) יש לי 6 ילדים. טוב לי ונחמד לי ואני לא הייתי מוותרת על אף אחד מהם, אבל יש המון קשיחם שלא צפיתי בגיל 19.

Jen74

New member
דור, ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

יש לך חלום מיוחד. בתור ילדה ונערה תמיד רציתי שיהיו לי הרבה ילדים, יותר משניים. התחתנתי בת 19 והייתי לאם לראשונה בגיל 20, לתאומות. כיום אני אמא לארבע בנות מקסימות. כמו שפלגיה אמרה לפניי, זה באמת תלוי בהמון גורמים משתנים והראשון והחשוב מכולם שתהיה שותפה לחיים, בת זוג שתהיה שותפה גם לחלום. לגדל ילדים מצריך כוחות נפשיים ופיזיים שלא תמיד מוכנים אליהם וכמובן, שחשוב מאוד שיהיה בסיס כלכלי סביר במיוחד כשמתכננים להקים משפחה רחבה במיוחד. לגבי היותך חילוני שרוצה משפחה רחבה עם הרבה ילדים, אולי תתפלא לשמוע אבל הכרתי בשנים האחרונות לא מעט חילוניות שגדלו כחילוניות ונשארו חילוניות כל חייהן ואשר הקימו משפחות של 4 ויותר ילדים מבחירה ומאהבה. זה נכון שזאת מצווה גדולה לדתיים להקים משפחה רחבה אבל יש גם זוגות שמקבלים סיפוק אישי מכך שהם הורים להרבה ילדים והם חווים גאווה ואהבה גדולים מעצם היותם הורים לכמה וכמה ילדים.

orli997

New member
היי דרור ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני חושבת שחלום כזה מראה על אהבה הרבה אהבה לחלוק ולטפח, זה יפה ומקסים בעיני שהנתינה והאהבה תופסות מקום כה ניכבד באשיות, לגבי אני אמא לשבעה ילדים, בשני סיבובי זוגיות, בנישואי הראשונים כל ילד שרציתי להביא היה כרוך במאבק ונסיון לקבל לגיטימציה להביאו אני חושבת שזה מראה משהו על ההבדל ביכולות ומוכנות הנתינה והאהבה, בניסואי השניים זה בדיוק הפוך, כל ילד היה חגיגה ושיחה רבה וציפיה מכל ביני הבית, לגבי הסביבה........ טוב צריך לילמוד איזה מעמד לתת להם אך זה נכון לא ממש מפרגנים, כולם עסוקים בפחדים שלהם על מה יהיה , אז תבורך מתוק והלואי שתימצא פרטנרית שתאהב ילדים כמוך ותאהבו אחד את השניה כי בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר באהבה אור-לי

יומטוב5

New member
ולפעמים חלומות מתגשמים

לדור שלום לחלום תמיד טוב דע לך לי יש שישה בנים השלישי בגילך אני לא בטוחה שהם אוהבים את הבלגאן בבית אבל אני אומרת לך אם כל הקשים שבדרך זה כייף לא רגיל היום אחי נחמד בשבוע זה יום שישי ושבת שכולם מגיעם מהצבא וכוי וחברים באים והולכים כמעט כמו תחנת רכבת והמטבח כמו מסעדה אבל אני אוהבת כל רגע בחברתם

למעלה