שלום לכולם!

ReuT C

New member
שלום לכולם!

עברו בערך 3 חודשים מאז המסע, איך שחזרנו חזנרנו למגנים בגרויות ועומס מהסוג הזה. לכן רק עכשיו התפנתי לפתח את התמונות, קניתי אלבום ורציתי להכניס את התמונות לשם אבל חשבתי שאני רוצה להשקיע יותר בתמונות ולעשות אלבום מושקע מעוצב, והשאלה שלי אם מישהו עשה כזה ויכול להעלות תמונות? ומי שלא, ויש לו רעיונות אני אשמח לשמוע... בקשר למסע.... המסע היה.... הוא היה..... אני לא יודעת לתאר את זה זה היה הדבר הכי _____ (כל תואר יכול להתאים לפה) חוץ ממיותר כמובן.

Pukipsey007

New member
|jhcue|

אהלן רעות, לא עשיתי משהו מיוחד אז קשה לי להמליץ

לזרושקה

New member
היי רעות..

אני לא חושבת שצריך לעשות אלבום מושקע, ומעוצב.. אחרי הכל.. זה המסע לפולין ולא איזה מסיבת בר מצווה או משהו.. אני אישית.. לא עשיתי משהו מיוחד.. אני חושבת שאם תשימי את תמונות באלבום רגיל זה לא יוריד מערכן או מערך המסע.. אבל בכל מקרה.. אם את מרגישה שזה באמת מה שאת רוצה.. לכי על זה.. אני בכל אופן לא חושבת שזה נחוץ..

...

אני לא עשיית משהו מיוחד.... סידרתי את הכל באלבום.. ואת היומן שכתבתי הדפסתי וגם סידרתי באלבום... אבל חברה שלי עיצבה אלבום.. היא קנתה דפים שחורים... ובכל צד היא הדביקה את התמונות... אם יש מזכרות משם היא הדביקה ליד..(תמונה במטוס, וליד את כרטיס העליה למטוס)... או דברים שקנית וליד את הקבלה... וליד היא כתבה הסבר מה יש בתמונה.. כדי שמישהו אחר יסתכל היא לא תצטרך לשבת ולהסביר מה הוא רואה... עוד הצעות... תגידי.. יש לי המון רעיונות... בהצלחה

N B I

New member
אני חושבת שכדי לך להצטמצם

כמו שכבר אמרו פה, זה לא מסיבה או משהו כזה. תבחרי את 20 התמונות הכי חזקות שלך, ושלפי דעתך מייצגות את המסע (אל תתחילי לעשות חשבונות אם כולם נכנסו או אם כל המקומות מופיעים) תכתבי ליד כל תמונה מה הרגשת שם, ומה את מרגישה כשאת רואה את זה בארץ. ואל, אל תשתמשי בדפים שחורים! בת דודה שלי עשתה את הטעות הזאת והיא לא מסוגלת לפתוח עכשיו את האלבום הזה בגלל שהיא הוסיפה עליו רגשות "מסביב".

אזירפאל

New member
אני לא יודע לגבי עיצובים

פשוט אספר לך מה אני עשיתי: פיתחתי 300 תמונות (כן, כן) מכל התמונות שצילמתי (הטובות ביותר מן הסתם), שמתי אותן באלבום רגיל של 300 תמונות וכתבתי ליד כל תמונה את שם המקום וכדו'. מבחינתי זו הצורה הטובה ביותר. גם נוח להסתכל מדי פעם וגם קל יותר להיזכר. בהצלחה.

למעלה