שלום לכולם

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

lazy

New member
שלום לכולם

הי אני חדש פה אז חשבתי להציג את עצמי אני ירון מעריץ רדיוהד ותיק למדי אני לא ממש מעורב בקהילת הרדיוהד הישראלית אבל למרות זאת אני מניח שכמה מכם מכירים אותי אז זהו לבנתיים אין לי ממש משהו חשוב לספר דרך אגב מישהו מתכנן לנסוע בקיץ לספרד או פורטוגל?

polyethylene

New member
היי ירון !

זאת שרית, שמחה ששמעת לעצתי ובאת לבקר. קראתי את המייל שלך הבוקר, משתתפת בצערך / שמחתך, תלוי איך אתה רואה את זה. יש לי מספר חדש ב- icq, תתעדכן מהכרטיס האישי.

lazy

New member
מממ

כמובן שעכשיו שזה לי הרבה זמן חופשי אין שום סיבה שאני לא אכנס לפורום...

Her Circulation

New member
היי ירון

כותב תומי. שלחת לי את ההופעה מסקוטלנד. ברוך הבא. אני מנהל הפורום בדימוס. וכן אני אהיה בטור (מלבד הופעת הפסטיבל ) (ולעיתים יותר ויותר רחוקות בפורום ככל שהזמן יחלוף )

lazy

New member
הופעות

יש תאריכים של ההופעות במיליוני אתרי רדיוהד. הבעיה היא שזה עלול כבר להיות מאוחר בעניני כרטיסים כל הכרטיסים לרוב ההופעות נמכרו תוך מספר ימים ( אולי חוץ ההופעה בפסטיבל בספרד והופעה או שתיים בסאן סבסטיאן)

Her Circulation

New member
יש לי כרטיסים עודפים להופעות

בפורטו ( שתיהן ) ולאחת או שתיים בסן סבסטיאן אה וגם להופעה השנייה או השלישית בליסבון.

lazy

New member
כרטיסים

גם לי יש כרטיסים עודפים לרוב ההופעות , אבל עדיין אני לא יודע כמה ולאיזה הופעות, תלוי במי שיבוא איתי בסוף אני עוד ממתין לתשובות ממספר חברים שלי. אבל אני מניח שלא אמורה להיות לי בעיה להפטר מהכרטיסים העודפים גם בגלל שאני לא מתכוון להרויח עליהם

lazy

New member
שאלה טובה

הבה נראה: ליסבון 3 הופעות פורטו הופעה אחת (אני חושב שהשניה) סאן סבסטיאן 3 הופעות סלמנקה 2 הופעות (שניה ושלישית). לא רע , אני מניח.... אני רוצה ללכת לכולם , אבל יתכן שאני אסתפק בהופעות בפורטוגל בגלל שההופעות בספרד הם בישיבה (כך לפחות הבנתי...)

january18

New member
ברוך הבא ירון ../images/Emo24.gif

היי ירון, welcome אממ... מאיפה יש לכם את כל הכרטיסים העודפים האלה?... (שוקלים קריירה בספסרות?) ובאיזה חודשים כל ההופעות האלה בכלל? לא שזה משנה, כי גם ככה יש לי בגרויות וישר צבא
רעות.

lazy

New member
../images/Emo13.gif

לא ממש , אין לי כוונה להרויח כסף על הכרטיסים למרות שזה לא רעיון כל כך רע בהתחשב בסכומים שהוצאתי בקרירה הרדיוהדית שלי.... אני הזמתי כרטיסים עודפים כי יש עוד זמן עד להופעות ואין לי מושג מי מחברי (אם בכלל) ירצה לבוא איתי. ומיכיוון שכל כך קל להפטר מהם אין לי סיבה לא לקנות כמה עודפים. ההופעות הם בסוף יולי ותחילת אוגוסט

Her Circulation

New member
מגניב, נתראה לא פעם ולא פעמיים

ההופעות בספרד הן ישיבה בלבד אך זה גם יתרון שכן הדבר משאיר זמן רב יותר לטיולים ולחוויה הספרדית ולא רדיוהד נטו, מה עוד ששמעתי רבות וטובות על סלמנקה וסן סבסטיאן אני אהיה בכל ההופעות מלבד הופעת הפסטיבל. אז נתראה שם.

Her Circulation

New member
כפי שאמרתי - מחיר מקורי

הופעות פורטוגל - 12.5 פאונדס הופעות ספרד - 20 פאונדס אבל ירון הציע זאת קודם כך שהיה הוגן שתקנה ממנו.

lazy

New member
לא בדיוק

קודם כל אתה הצעת קודם... חוץ מזה אני עדיין לא מוכר כרטיסים עד שאני אדע מה קורה איתי בדיוק...

lazy

New member
אני אשמח....

...אם ניפגש לא בטוח שזה יצא בגלל באני בדרך כלל לא מגיע יותר מידי זמן לפני ההופעה וחוץ מזה אין לי מושג איך אתה ניראה ומן הסתם גם לך אין מושג איך אני ניראה. בכל מקרה אני אחשוב לגבי ההופעות בספרד בגלל שיש לי חרא של מקומות בסוף האולם לרוב ההופעות וחוץ מזה אני מעדיף לעמוד ולקפוץ (למרות שאני מיזדקן ולא נהנה מזה כמו לפני כמה שנים) ולא לשבת.

למעלה