שלום לכולם

אורלי_ל

New member
אני לא מכירה את המושג "מכשפה לבנה"

יש מאגיה שחורה ומאגיה לבנה. מאגיה שחורה - כישוף, התערבות ברצון החופשי של מישהו אחר מאגיה לבנה - יצירת מציאות ללא התערבות בחייו ובדרכו של מישהו אחר.

קרישנה10

New member
תודה

תודה. פשוט הייתי אצל מתקשר והוא אמר לי שאני מכשפה לבנה ולא ממש הבנתי מה הפירוש... חשבתי שאולי דרך הפורום הזה אני אקבל תשובות...

סיריוס1

New member
אני הייתי מסכים עם המילה "לבנה" אבל לא עם...

...המילה "מכשפה" .מזה עדיף שתימנעי. כי המילה מכשפה מאוד לא מוסכמת על ידי חוגים מרכזיים רבים. מילא היית נקראת" קוסמת לבנה" או "פיה לבנה" או "מלאכית לבנה". אבל "מכשפה לבנה", הייתי נזהר מתקשור שממליץ לך להיות מכשפה, לא משנה באיזה צבע... כישוף זה משמעות אחרת לגמרי מאשר קסם, פלא ונס. בטח המתקשרת ראתה את זה בקלפי טארות ? אם כן אז זה מסביר. אולם לא כדאי להסכים ולדמיין את עצמך כזאת. עדיף שתדמייני שאת "פיה לבנה" וכך יהיה לך יותר טוב.

ואם

ואם המתקשרת צודקת והיא אכן מכשפה לבנה (לא שאני מבינה למה היא התכוונה) אז בכל זאת היא צריכה לא להסכים? בכל זאת היא צריכה לדמיין שהיא משהו שהיא לא וכך יהיה לה יותר טוב?

אליה ל

New member
האמת היא יקירתי שזה כבר לא משעשע

יותר, אלא מבחיל ומזעזע. אנשים קוראים ויכולים עוד לקחת את דבריו ברצינות - אז אפשר אולי לומר שזה השיעור שלהם אבל........................

מה רע במכשפה?

חוץ מהתניות אסוציאטיביות של אנשים של ההיא העושה שימוש לרעה עם הפרונקל ,הכובע והמטטא? מילים מילים........

סיריוס1

New member
כי אסוציאטיבית זה מושג שנחשב שלילי. אם תשאלי-

- ילדים תמימים או מבוגרים תמימים מה הם חושבים על זה, יעלה בדעתם שזה מישהי לא כל כך סימפטית ואף מפחידה. אולם אם נשאל את התמימים מה דעתם על קוסמת או פיה או מלאכית הם מייד יחשבו שהיא ( את ) מישהי מאוד נחמדה, יפה וטובה מאוד... כמו ששלמה המלך אמר "שם טוב יותר טוב משמן טוב"...

מסתבר שכשיש לך שם טוב ושמן טוב ואתה לא חסר

אין זו חכמה גדולה לומר את מה שאמר, ואולי זה מגמתי ומצביע על פחד שים לב שיש בכך קיבוע סטיגמה נפוצה והסתרת הסוד. ברגעים של כעס אנו נוגעים בכישוף ברגעים של אהבה הקוסמים שבנו מתעוררים בזמנים של חוסר מודעות אנו מכושפים וכשאנו מודעים הרי שנגענו במלאכים

maysabel

New member
../images/Emo23.gif

אהבתי אבל שאלה.............. אמרת מכושף או מכופף? חחחחחחחחחחחח

למעלה