שלום לכולם

elo fan

New member
שלום לכולם

שמי אריה רוטשטיין בן לניצול שואה אברהם רוטשטיין ז"ל, אבי נתן לי את השם לזכר אחיו אריה. לאחרונה גילתי באתר בפרטיזנים שאחיו אריה רוטשטיין מביילורוסיה (מקום הולדתו) היה פרטיזן בגדוד 26 , אבי בכל השנים לא ידע שאחיו היה פרטיזן אלא נספה במחנה הריכוז. האם יכול להיות שדודי ניצל והקים משפחה איך אוכל לחפש עוד פרטים עליו. אשמח לעזרה אריה

שלום ידידי

אינני רוצה להכזב אותך אבל לא יהיה קל אם אתה קורא טוב אנגלית אני מניח המנוע גוגל יכול לספק לך אולי מדע לדוגמה , שם הגדוד באנגלית , פרטיזנים בלארוסייה אפשר גם אתר של יד ושם ,או BELARUS 1940-1945 צריך הרבה סבלנות אולי המזל תשחק לך מצידי גם אנסה באתרים בשפה צרפתית אוס קבל הטוב שבאולם סבא אריה

elo fan

New member
תודה ידידי...

רק המחשבה שאולי הוא שרד את התופת והקים משפחה נותנת לי חמצן לגלות מי הם צאצאיו... אולי הוא סבר שאבי לא שרד, מי באמת יודע שוב תודה לך וכולי תקווה לכל פיסת מידע אריה רוטשטיין

כדאי לנסות לברר בפורום שורשים משפחתיים השכן

לינק מצוי בצד שמאל של דף הפורום.

אבא אריה מסבא אריה

שלח לי במסר הקישור אנסה להבין משהוא אולי זה תחילת דרך בלי נדר סבא אריה

אני מתכוון איפו פעם ראשונה

ראית שכתוב על דודך מי שם אני יכול "לצאת" ז"א האינפורמציה הראשונה שלך הגב המוזאום של ניו יורק ? או של וואשינטונג ? יכולים לספק לך מידע באנגלית הרבה יותר מאתרים צרפתיים . אשמח להפוך העולם כיג לעזור לך קבל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

elo fan

New member
הפעם הראשונה...

שנתקלתי בשמו היה באתר הפרטיזנים והעובדה שהוא מביילרוס מקום הולדת אבי אחיו ואחיותיו שניספו תודה על עזרתך AR

elo fan

New member
תודה לך

לצערי איני יכול לבדוק (בבית לוחמי הגטאות) היות ואני חי היום בקליפורניה מה שברור שדודי לא עלה ארצה אבל אברהם ליפצר כן עלה ארצה, האם יש אפשרות מה עלה בגורלו של אריה רוטשטיין באותן יערות?..... האם אברהם ליפצר עדיין חי? נורא מצמרר לחשוב שכל השנים שחייתי בארץ היה אדם שהכיר את דודי........ ושוב תודה אריה

elo fan

New member
ד ו מ ב

משום מה איני מצליח לפתוח את הקישור אודות אריה רוטשטיין , האם תוכל בבקשה להעלות לי את הלינק תודה אריה

למעלה