שלום לכולם!!!

sboouz

New member
שלום לכולם!!!

הייתי רוצה רוצה לפתוח פה דיון על עיבוד והפקה. מכיוון שאני נורא מתעניין בנושא ועושה רושם שיש פה אנשים שמבינים בעניין, הייתי שמח אם כל אחד יתרום מהידע שלו בכל נושא אשר קשור לעיבוד, הפקה מוזיקלית וקומפוזיציה של מוזיקה. חוץ מזה אם יש פה אנשים שלומדים את הנושאים הללו בצורה אקדמאית, אני אשמח לשמוע מהם מהם תנאי הקבלה ומה לומדים בשיעורים. תודה מראש

SHEX

New member
יש לי מעט ידע../images/Emo95.gif

אני נוסע עכשיו לבסיס לשני לילות, מבטיח לכתוב מה שאוכל כשאחזור. אבל הידע שלי בכל מקרה לא מאוד נרחב בנושא הזה, אבל בהחלט אשמח לשמוע מה לאחרים יש פה לספר.

Shards

New member
אממממ

אני אמנם צעיר פעור וחצוף בן 21 אבל כבר הספקתי לעבוד כמתזמר ומעבד בכמה אולפנים גדולים, להלחין ל ולנצח על תזמורות ומקהלות שונות, וכרגע אני מתפרנס בעיקר מהלחנת והפקת פסי קול למחזות תאטרון, קולנוע עצמאי,מחול מודרני ושאר סוגי מדיה בימתית ודיגיטאלית. מעבר לכך אני גם מתעסק בג'אז, מתפעל אולפן, עובד כטכנאי מיקס, נוגע לפעמים במוסיקה אלקטרונית, ומופיע עם פרוייקטים שונים, מפלמנקו לפ'אנק ולמוסיקה אתנית. הידע שלי מאוד נרחב ובדיוק בגלל זה אני מוצא את השאלה שלך לקשה- בא לך למקד אותה מעט? הפקה ועיבוד זה תחום מאוד רחב, אני יכול לזיין לך בשכל על עיבודים מפה ועד הודעה חדשה, ב-מה אתה מתעניין? ג'אז? קלאסי? אופרה? תזמורות? מקהלות? ביג בנד? רביעיית מיתר? טריו ג'אז? אם תוכל למקד את השאלה, אוכל לתת לך תשובה מלומדת.

sboouz

New member
אני אשמח....

אם תזיין את השכל על כמה שיותר דברים. אני יודע שהנושא הוא רחב ולכן אם תכתוב בהרחבה על תחום אחד מתוכו ומישהו אחר יכתוב על נושא אחר, ככה יהיה לנו דיון שמכסה תחומי עניין רבים באותו נושא. אבל אתה מוזמן לכתוב כל דבר שנראה לך קשור. אם אתה באמת כזה מנוסה אני בטוח שהמון אנשים יוכלו להפיק תועלת מהדברים שתכתוב. דרך אגב - אם למישהו יש קישורים באינטרנט או ספרים שעוסקים במידע על נושא העיבוד,התיזמור, ההפקה המוזיקלית והקומפוזיציה הוא מוזמן לכתוב על זה גם כן. תודה מראש.

Shards

New member
ראשית כל תגדיר "הלחנה טובה"

שוב, הבעייה כאן היא הגלובאליות של השאלה, אם תוכל למקד מבחינה סגנונית יהיה טוב, לכתוב סונטה נכונה ויפה זה משהו אחד, להלחין קטע סווינג סטייל שנות הארבעים זה דבר אחר. מיקוד, ואשמח לעזור כמיטב יכולתי.

הלחנה הגיונית עם מלודיה טובה.../images/Emo88.gif

אממ לפני הכל אני בת..:| אני חושבת על משהו פשוט, אבל על רמה, הכוונה לא שיר ילדים וכאלה של שתי שורות..משהו מובן וקצת יותר ארוך ! בסגנון קלאסי-רומנטי כזה..אפילו בארוק קצת
(אתה מבין בזרמים האלו?) מה זה דורש? =] תודה!

Shards

New member
מבין, מבין

ראשית כל סליחה על הטעות בזיהוי :) ובכן, כדי להלחין בסגנון מסוים את צריכה להבין את ההיבטים השונים של המוסיקה האופיינית לאותו סגנון, כלומר, מבנה, הרמוניה, מלודיה, ריתמיקה, וכו. לא יזיק לך ללמוד על קצה המזלג נושאים שונים כמו תורת הכלים או קונטרהפונקט. אשמח להדריך אותך ולייעץ לך בתהליך ההלחנה, המסנג'ר שלי (לכל המעוניין) הוא [email protected] ולספקנים- ניתן להתרשם מקטעים שהלחנתי כאן: http://myspace.com/omrilahav עומרי.

sboouz

New member
הקפצה!!!!!!

אני יודע שיש מספיק אנשים מלומדים שיכולים לכתוב בהרחבה על איזהשהוא אלמנט שקשור לנושא אז קדימה לכתוב!!!

Shards

New member
כפי שאמרתי!

למען השם, אי אפשר פשוט לכתוב על "איזשהוא אלמנט שקשור לנושא", צריך למקד את השאלה! יש אנשים שלא מבינים כמה הנושא "עיבוד והפקה" הוא רחב- ווזה מה שלא מאפשר לי לענות על שאלה גלובאלית שכזו. תגיד על מה אתה רוצה לשמוע- תקבל מידע. עומרי.

sboouz

New member
אולי מישהו אחר יכתוב משהו....

מישהו שמבין שהכוונה היא לכתוב על כל דבר שהוא מבין ויודע עליו הרבה ונראה לו מעניין.....

למעלה