שלום לכולם

eyaala

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני אמא לילד עם קלאב פוט בן חצי שנה ילד מ ד ה י םץ הייתי רוצה ללוות לתמוך ליעץ לעזור להורים לעתיד שלעובר יש קלאב פוט או להורים לתינוק שזה עתה נולד. אשמח לתמוך ולהדריך אשמח אם מישהו יפנה אלי או אם אתם מכירים מישהו שזקוק לעזרה אם תפנו אותו אליינו. תודה רבה לכולם ושבוע טוב

פרלמנים

New member
../images/Emo23.gifעשית אותי מאושרת, את לא מתארת כמה../images/Emo23.gif

פורומיסטים, מגיעה כאן ברוכה השבה לאמא הנהדרת הזו (גם האבא לא רע
) לאמא המקסימה הזו יש המון המון מה לתרום לנו ולהורים לעתיד. יש לנו מזל שהיא איתנו כאן! הבן שלה הוא אחד המתוקים ביותר (ראיתי, פשפשתי ומשמשתי אותו
) תודה שחזרת, ג'סיקה

eyaala

New member
רוצה להוסיף

כשגילינו שלעובר שלנו יש קלאב פוט היינו במצב נפשי נוראי ורצינו לבצע הפלה.... היינו בוועדה להפסקת הריון ואז אנשים פה מהפורום עזרו לנו והבהירו לנו שזה משהו שאפשר להתמודד איתו ובגלל קלאב פוט לא עושים הפלה. היום אני יודעת כמה שזה נכון . יש לנו ילד מהמם מדהים חכם מפותח שאין לו שום פער התפתחותי להפך הוא מקדים את זמנו ילד. בריא עם בעיה אורטופדית שאנחנו מטפלים בו טיפול מסור ביותר. לכן הורים ששוקלים לעשות הפלה או שיש להם בעיות להתמודד עם הבעיה אשמח לעזור. ובהזדמנות זו תודה נוספת לכל מי שתמך בנו ועודד אותנו וגרם לנו להמשיך עם ההריון. תודה רבה

היי איילה

אני דבורית אמא לדוד בן 3 חודשים כמעט עם ק"פ דו"צ וגם אנחנו גילינו בזמן ההריון, אך לשניה אחת לא חשבנו על האפשרות הזאת להפיל, ואני יודעת שהיום יש הורים שעושים הפלה בגלל זה, נדהמתי לשמוע שמשווים את זה לאוטו ואני מצטטת את עמנואל רוזן שעשה כתבה על הפלות כיום ובהם הפלות גם בגלל ק"פ:" כמו שקונים אוטו חדש לא רוצים שיהיה בו דפקטים אז כך גם לגבי העובר" וזה פשוט מזעזע בעיני, איך משווים תינוק לרכב?????? ובנוסף אחרי שנולדים המקסימים האלה, בכלל לא ניתן להעלות על הדעת שאת הדבר המקסים הזה היינו מפסידים. וכמו שפרופ' אפלמן אמר לנו עוד בזמן ההריון בייעוץ הגנטי: "כל עוד זה לא בראש וניתן לתיקון אז זה בסדר". שיהיה שבוע מקסים דבורית

ק א סי

New member
מרגש לקרוא

אנחנו חיכינו חודש מיוסר עד לקבלת תוצאות מי השפיר. היה ברור לנו שאם זה אורטופדי לא מפילים. גם הילדון שלי תמיד היה מפותח לגילו. היום בגיל 4 וחצי הוא רגיל לגמרי (בעצם, מפותח מוטורי יותר מהרבה ילדים שנולדו "רגילים"). לנו היה מזל שרופא הנשים והרופא שעשה את הסקירה לא הטעו אותנו ולא גרמו לנו לחשוב על אפשרות נוראית כמו הפלה. שמחה בשבילכם שניצלתם מאסון כזה וטוב שאחרים יקבלו את האינפורמציה הזו בזמן.

הי eyaala

אני זוכרת את ההודעות שלך מאז ושהיה לי מאד קשה לקרוא אותן. שמחה לשמוע שיש לכם ילד מדהים. מאחלת לכם המון אושר ממנו.

כל הכבוד לך, תודה רבה אני מאמינה ש...

אלו שיקראו את ההודעה שלך, וודאי ייענו במידת הצורך לפנייה המקסימה שלך...ספרי קצת על עצמכם, איך אתם מסתדרים? מתי נודע לך על הקלאב פוט? ועוד ועוד כמובן שאת מוזמנת להוסיף תמונה של הפשוש הקטן ולשלוח אליי או אל גסיקה את תאריך הלידה שלו ושלך, אם בא לך, כדי שנוכל לחגוג לפחות באופן וירטואלי\ שבוע טוב ושוב תודה אורית

אנגלה3

New member
ערב טוב

שמי אנג'לה, אמא לשחר המדהים
בן החצי שנה, עם ק"פ חד צדדי ברגל ימין, גם לנו נודע בהריון בשבוע 16 על הק"פ וגם עלינו נחת "הפטיש" על הראש....אבל כמו שדבורית רשמה גם אנחנו היינו בדעה שכל עוד זה "קוסמטי" וניתן לתיקון - אז שום דבר לא יגרום לנו להפיל את האוצר הזה. מקווה שהורים שנתקלים במושג ק"פ בפעם הראשונה יכנסו לפורום המדהים שלנו, יקראו על ילדינו, יראו תמונות ויבינו כמה "השד" בכלל, אבל בכלל לא נורא. אני הייתי גם מפנה לכאן את כל "היועצים הגנטיים" ששמעתי שממליצים על הפלה שיראו את האוצרות שלנו ושיתביישו להם!!!
שבוע טוב אנג'לה

שלום, גם אני בהריון בתאומים ובשבוע 16

גילו לאחד העוברים CF ברגל ימין. המחשבה על הפלה מעולם אבל מעולם לא עלתה על דעתי (גם לא לפני שגיליתי את הפורום הנהדר הזה) ההתלבטות היחידה שלי היתה לגבי מי שפיר . אז שתפתי אתכן בהתלבטויות שלי (רק אז קראו לי "צביקה") עכשיו אני בשבוע 27, מתכננת לעשות מי שפיר +FISH שבוע 32. אחרי סקירה שניה תקינה (חוץ הCF ). פשוט לא הייתי מוכנה לסכן את ההריון הכפול והיקר הזה.אני לא יכולה להבין איך אנשים יכולים לשקול הפלה בגלל בעיה אורטופדית שלרב נתנת לתיקון כמעט מושלם.. אז הילד לא "מושלם" אף אחד מאתנו לא מושלם.ועוד פחות להבין גנטיקאים שמדברים על הפלה..

אנגלה3

New member
דובדבנית יקרה מה שלומך?

איך את מסתדרת עם החום הזה
? כמו שכבר רשמתי הגנטיקאים שמדברים על הפלה צריכים להכנס לכאן ולראות את הפשושים הקטנים שלנו, כמה שהם כן מושלמים. בהצלחה בהמשך הדרך

אני בסדר גמור.השובבים פיעילים מאוד

ושימשיכו כך.. המזגן עובד שעות נוספות ( אני בשמירה שבוע 27 וסוחבת שניים) ממש סובלת מהחום. כשהייתי עובדת בבית חולים תמיד היה לי קר עם המזגנים ובהריון פעם ראשונה שלא הייתי רצה לכבות אותם או ללבוש ארוך..מקווה לסחוב עוד חודשיים מינימום

פרלמנים

New member
הי דובדבנית קרירה וממוזגת../images/Emo141.gif

תהני מהשמירה, תתפנקי ותנוחי
אנחנו כאן, מחזיקים אצבעות לפחות עוד חודשיים ג'סיקה

למעלה