שלום לכולם :]

barbi for ever

New member
שלום לכולם :]

קוראים לי נוי, ואני בת 15 . אני מגיל 5 בערך רואה סדרות בספרדית וכבר רכשתי ידע רב בשפה, ואני יודעת לדבר ואני מבינה כשמדברים איתי, אבל בכל זאת אני לא יודעת לדבר פרפקט ויש לי שגיאות ויש מלא מילים שאני לא יודעת איך אומרים אותם בספרדית. כבר הרבה זמן שאני מחפשת כל מיני קורסים כדי ללמוד ספרדית , וכל הקורסים זה לילדים מעל גיל 18 . אתם אולי מכירים איזה שהו' קורס שאני יכולה להירשם אליו וכך ללמוד את השפה לעומק? בתודה מראש :)

maozeitan

New member
משום מה אתה יש לי הרגשה שאתה נגד המקום הזה

מן אנטי בלתי מוסבר. תשמע אני בטוח שיש להם קורסים ברמה גבוהה שגם אתה תוכל להפיק מהם משהו ככה שאל תזלזל.

barbi for ever

New member
כן אני יודעת שיש שם קורסים ...

וביררתי באינטרנט וזה לילדים מעל גיל 18! ואני לא מבינה מה משנה בכלל הגיל! =/

Yali9

New member
ילדים בני 18 ילדות בנות 15 ../images/Emo13.gif

פשוט תלכי ותירשמי. אם את רוצה משהו אל תוותרי. בההרשמה תגידי שאת בת 18 או תשלחי את אמא שתרשום אותך וזהו זה נתון. אף אחד לא יוציא אותך מהשיעורים כי את צעירה יותר מילדים אחרים בני 18. אם את באמת רוצה - אל תוותרי. וזה נכון לא רק לגבי ספרדית... דרך אגב - הכינוי שלך חמוד נורא...

rmoses1

New member
וזה היה קורס קצר בתחמנות ישראלית... ../images/Emo13.gif

Yali9

New member
כל כך לא התכוונתי לזה.

לתחמן זו מילה עם קונטציה שלילית שבד"כ מלווה בפגיעה בצד שלישי, פה איך היא בדיוק תפגע במישהו ? אם יש קורס לנוער - מה טוב. יהלי

maozeitan

New member
אותי עד היום לא מקבלים שם גם בגיל 25 !

אולי כי אני נראה בן 17??? אני אקח זאת כמחמאה.

rmoses1

New member
כל מקום יש לו את ההתמחות שלו

המכון לידידות מתמחה במוצ'ילרים סרוונטס מתמחה בספרדית של ספרד דיאלוג פונה יותר לכיוון האקדמי למרות שבסופו של דבר כולם מלמדים כמעט את אותו דבר. יש את הקורס לנוער של המכון לידידות את יכולה לנסות גם כאן...

Viveme

New member
אם לא נשאל לא נדע...../images/Emo221.gif

אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין סוגי הספרדית שאתה מדבר עליהן, כבר קראתי את זה פה פעם... לפי מה שהבנתי עד עכשיו זה הדבל בין ספרדית של ספרד לבין ספרדית של דרום אמריקה? מה ההדבל ביניהן? (= תודה!

Shir17

New member
זה לא ככה

יש את הספרדית (Espanol) שמדוברת בספרד ובארצות מרכז אמריקה (מקסיקו ודרומה) ובקולומביה ויש את הקסטאז'נו שמדוברת בכל הארצות המערביות של דרא"מ (ארגנטינה, צ'ילה, אורוגוואי, פרגוואי וכו'...). בעיקרון זה פשוט ניב אחר של ספרדית, בדיוק כמו השוני בין האנגלית האמריקאית לאנגלית של בריטניה. לדוגמא הפועל TENER - בספרדית תגידי TU TIENES, בקסטאז'נו תגידי TU TENES. או למשל בספרדית תגידי אתה TU ERES ובקסטאז'נו SOS וכמובן ההבדל הגדול שבארגנטינה במקום ב- TU משתמשים ב-VOS... יש עוד מלא הבדלים , אולי הלינק הבא יעזור : http://spanish.about.com/cs/historyofspanish/f/varieties.htm

yaelgro

New member
המכון לידידות לא מתמחה רק במוצ'ילרים

אני בוגרת 4 הקורסים שלהם לפי הרמות (יותר נכון שלושה כי אחרי מספר שיעורים ברמה 3 עברתי לארבע כי כבר ידעתי את החומר). היום אני גרה בארגנטינה ואף אחד לא שם לב שאני לא ארגנטינאית. נכון, רכישת המבטא והיכולת להגיע לרמה גבוהה תלויה מאוד בתלמיד, אבל את הכלים רכשתי במכון לידידות אמריקה, ואם לא שיעורי הדיבורימוס שלהם, שבזכותם העזתי לפתוח את הפה, אני לא חושבת שהייתי מדברת טוב כמו שאני מדברת.

maozeitan

New member
את ממליצה על המקום הזה ללמוד בו?

ולאיזה רמה מגיעים אחרי רמה 4? מעוז, שגר בספרד 4 שנים לומד ספרדית כל יום ועדיין ברמה של מוצ'ילר מתחיל.

Viveme

New member
כמה עולים כל הקורסים האלו? פחות או יותר?

קודם למדת ספרדית ואז עברת לארגנטינה? תמיד מסקרן אותי למה אנשים עוברים לארצות אחרות..

barbi for ever

New member
יוו תודה לכולכםם :) בזכותכם אני יוכל סוף סוף

להתחיל ללמוד את השפה לעומק כמו שאני באמת רוצה!
ותודהה שובבב

למעלה