שלום לכולם!

dancing gabriel

New member
נצל"ש- סתם שאלה...

בדיוק ראיתי עכשיו יריחו ויש שם את הקטע שהם בפאב ויש להם שם מכונה לבחירת שירים... ואז הזה קושר אותי ישר לסמות קרימינל שככה נפתח הקליפ- ואז זה קושר אותי לדבר אחר, לאלה מאתינו שיוצאים לבתי קפה פאבים, מסיבות- ואני אחד מהם, בקושי יוצא להתקל במכונות כאלה! כאילו זה רק אני שלא הולך למקומות הנכונים או שבאמת בקושי יש את זה בארץ? נתקלתי בזה פעמיים, והפעמיים האלה היו שהייתי בחו"ל... מה אתם חושבים?

VAMPhantom

New member
ממש ממש נדיר למצוא בארץ...

JOKEBOX כאלו... תנסה לאתר במיוחד במסעדות/פאבים בעלי ייעוד מסוים, כמו עם מוסיקה אמריקאקית ברקע וכו';)

נחמד אך מושחר

זה נראה כאילו הוא פרק את עצם הכתף+ התלתל שלו נראה בציור שלך כמו פאה בתוספת הכובע יופי שלא עשית אותו הרבי מלובביץ' קיצר מושחר!

חמודה!

זה צוייר על בריסטול שחור........תודה על העזרה! בכל אופן אם יש לך גירסה יותר טובה של הרבי מילובביץ, את מוזמנת לישלוח לי שאני אלמד איך עושים את זה...........

XD

מה אתה נעלב? כל צייר צריך ביקורת בונה לפעמית פשוט התלתל והזרוע שנראית כאילו הנוסע השמיני מנסה להחלץ ממנה קצת מעוות את המקור... אבל סבבה

ונילה מה את יודעת מהחיים שלך בכלל ???

ציור בן זונה על סף השלמות וביקורת בונה היא לא מה שאת מספקת, מה שאת מספקת זה את המרירות הקיומית שלך על פני הדפים האלו, את לא מסוגלת להסתכל על דבר מה יפה ולהגיד יפה, את מחפשת איך אפשר להשחיר ולהגיד מילה רעה, לא מבין למה, אולי זה נטוע באופי שלך וחבל שככה.. אם תחייכי חיוך או שתיים, אם תירגעי קצת ותנשמי, החיים ילכו איתך יד ביד הרבה יותר רחוק, בטוח שגם את איתם.. לטובתך ולטובת ליבך ונשמתך, עשי לעצמך טובה, ונסי להפסיק לחפש נקודות שחורות בחיים, עם מי לריב, את מי להאשים, נסי להביט במראה ולהביט מחוץ לחלון ולשם שינוי, לחייך בהצלחה

HOT4Umichael

New member
ציור נחמד..באמת סבבה

רק כפרע.. הייתי עושה את מייק פחות שחום (בעור) כי בתקופה הזאת הוא כבר לבן כמו החומר שהוא מסנייייף!!! :) ועם פחות שרירים חחח.. אבל בקטנה.. ציור סבבה לחלוטין!!!

תודה רבה :)

כן אולי קצת הגזמתי אבל זאת העבודה שהכניסה אותי לבצלאל....... אני אוהב אותה ככה ואני בטוח שבתמונה זה בידיוק אותו הדבר, בכל אופן תודה רבה על התגובה.

למעלה