שלום לכולם...

יחיאלוש

New member
שלום לכולם...

זמן רב לא היינו שותפים פעילים למרות שאני מקפידה לבקר באופן די סדיר בפורום... יחיאל בן שנתייים וחודשיים. היינו לפני שלושה שבועות בביקורת ותודה לאל הרופא מרוצה, למרות שאני שואפת ליותר... הזמנו לו נעליים חדשות ולצערי הרב לקח לחנות שבועיים שלמים להכין אותם. חששתי מאד מהתגובה של יחיאל, אך זה היה ממש מדהים! עטפנו את הנעליים החדשות באריזת מתנה ונתנו לו. הוא היה מבסוט עד לב השמים!!! "נעליים שלי!!! לשים נעליים"! הוא שיגע אותי עד שהלכנו לישון. לא משנה שאחרי שהתעורר עם חום גבוה ביקש להוריד, כי היה מוגבל מאד בהליכה... בקיצור, מנסיון שלנו לתת לילדים תחושת שייכות וגאוה בנעליםם. הוא היה הולך איתן למעון ביד, משוויץ איתן בפני כולם, וב"ה זה הוכיח את עצמו. מקווה מאד שימשיך בדרך זו. ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים, הותיקים וההריוניים... קיץ טוב ושקט לכולם, חיה.

ליבי א

New member
היי חיה

הרבה זמן לא שמענו ממכם. מה שלומכם? איך יחיאלוש גדל אני בהלם. איזה יופי לשמוע שהוא אוהב את הנעליים. אצלינו הכל בסדר נוגה בסדר גמור אנחנו עדין על הדניס בראון בלילות והיא מקבלת את זה בסדר לא נתנגדת. בקרוב גם אנחנו הולכים לביקורת. טוב לשמוע ממכם ושהכל בסדר. אז שיהיה רק טוב. ליבי

פרלמנים

New member
חיה, תמיד כיף לשמוע ממך../images/Emo13.gif

אני שמחה לשמוע שיחיאל כזה מקסים, אנחנו מתגעגעים אליו... מה שלום כל החבורה? נשיקות מהפרלמנים שבכמהין הרחוקה
. אגב, בועז החזיר לכם את שק השינה? ג'סיקה

למעלה