שלום לכולם

../images/Emo9.gif

תודה חמודה, על המילים התומכות. כשמקבלים - מבינים את המשמעות והחוזק שמילה טובה יכולה לתת.

לולי90

New member
שלום לכולם

לא יצא לי לכתוב בשבועות אחרונים-פשוט לא היה חשק..בשבועיים האחרונות השהייה בבית בסוף השבוע קשה מהרגיל-יותר חרדות ומצב רוח ירוד יותר לכן אני עוד יותר מתעייפת מסופי שבוע וחיה כמו רובוט-מראשון עד חמישי-עבודה-בית-לישון,חמישי ערב-מביאים אותה ומתחילה עבודה מסוג אחר-להיות כל הזמן לידה-בלי טלויזיה,עיתונים,בלי הרבה דיבורים-אני ובעלי מתחילים לדבר -אחרי כמה דקות היא נכנסת ללחץ ושבועיים האחרונות גם פחד שהיא תכנס להתקף ונצתרך להחזיר אותה לפני הזמן...כל הזמן הכדור הפחד הקר והמשתק תקוע לי בבטן-מזל שהיא נרדמת מוקדם-ב8-ואז אני קצת נרגעת...מצד שני יש גם טוב-במחלקה העבירו אותה מפז'מה לבגדים שלה-וזאת עליית רמה וגם לא היו פציעות כבר שלוש שבועיות-(טפו-טפו-טפו)-כנראה הכדור החדש הנוסף-סלואן-משפיע...אבל אני לא אוהבת את הגישה של המנהלת המחלקה.היא אשה מאוד ישירה ונוקשה באופי-וגם בעבר יצא לי לשמוע ממני דברים קשים בצורה מאוד לא מתחשבת ובוטה.גם בשיחה ביום חמישי-רופאה שלנו חולה לכן נאלצתי לדבר עם המנהלת מחוסר ברירה היא אמרה -בלי שום סיבה וגם שדיברנו על משהו אחר-"מצבה של ביתך מאוד-מאוד חמור"...מזל שאני כבר מכירה את היציאות שלה ולא שמה לב וגם לא שהיא מחדשת לי משהו.אבל יש צורת וטון דיבור כשדברים מאוד קשים גם אפשר להגיד בצורה עדינה ולא ברוטלית...וזה עוד פסיכיאטר עם המון ניסיון ושכל הזמן עובד עם הורים מבולבלים ופגועים...מה אתם אומרים על זה?-ביום שישי הזמנו אוטו-חדש-חמתי מוסיפה לנו את החסר(בעלי הצליח לבקש ממנה סוף-סוף)-אבל נצטרך לחכות-כי זה 3 חודשי המתנה- אין לי רשיון וכבר התחלתי ללמוד תאוריה ועוד מעט אתחיל גם לקחת שעיורים...בשבוע הבא גם מתקשרת למומחה-לקבל דעה שניה ומתחילה בחיפוש הוסטל-בנתיים באופן פרטי-כי יש זמן עד לועדה שיקום-עדיין לא קבעו אותה...חוץ מזה הכול פחות או יותר רגיל-בעבודה קצת הסתדר-יש יותר עבודה אבל פחות עצבים....

לולי90

New member
שכחתי ש

כמובן אני נוסעת גם לבקר אותה פעם בשבוע-כי מחזירים אותה ראשון-שני מישהו מאיתנו מגיע-גם רביעי וחמישי כבר לוקחים אותה הביתה...קיבלתי יסורי מצפון שאתם יכולים לחשוב שאנחנו לא מבקרים אותה שם-אם הייתי יכולה הייתי גרה איתה שם...

לולי90

New member
אני דווקא כתבתי

ואף אחד לא התייחס למכתב שלי-אז זה "קצת" הוריד לי את החשק לכתוב בזמן הקרוב...

סמסרה1

New member
ללולי90 ../images/Emo23.gif

לולי, אנו, בכל אופן אני, כן קוראת ההודעות כאן וכן מתעניינת ומזדהה ולוקחת ללב ורוצה לחבק אבל לא תמיד יש לי את המלים להביע את התחושות.

sarit743

New member
שלום לולי יקרה ../images/Emo140.gif

כל כך הרבה דברים קורים אצלך, אוטו חדש, שיעורי נהיגה, חוות דעת שניה, הוסטל, וואוו... לי זה נשמע קשה, מעייף אבל יחד עם זאת כל כך אופטימי. כל הכבוד לך לולי. אל תתייחסי למנהלת, לפעמים הם שוכחים שהם עם מי הם מדברים ורובם כבר שכחו את שלב הטיפול במובן של פנים מול פנים, ועדיין מתנהגים כאילו הם כותבים מכתב רשמי... אל תתייחסי תמשיכי בשלך - את צודקת ורק את מרגישה את זה. מצטערת שלא יכולתי לכתוב לך ההסבר בהודעה נפרדת.

לא הייתי כאן הרבה זמן

הילדים בחופש, יש עלהום על המחשב, חם נורא וגם אנחנו אורזים ובשלבי מעבר דירה. עדיין לא קיבלנו תשובה מהביטוח לאומי על העירעור. וזה מאד מעצבן, אבל אני לא מתפלאת. אני גם מניחה שהתשובה שוב תהיה שלילית. אנחנו כרגע אצל ההורים שלו, הסבא החצוף שלו העיז להגיד לי שאני לא מחנכת טוב את הבן שלי ושהבעל שלי מפחד ממני. רק שהוא לא רואה מה קורה אצלנו ביום יום, איך אני סוחבת את ה"עגלה" לבד והנכד החולה שלו (בעלי) שוכב במיטה והוזה. היום הוא כתב שיר, עם כל הפחדים שלו, על המוות, עירבב את כל מיקרי המוות מהחמש שנים האחרונות. המלחמות, תאונות, מחלות. זה הפחד הכי גדול שלו, המוות. וככה הוא מעביר את החיים של כולנו, בפחד מן המוות. אוף. אין לי כח לחוסר השפיות שלו. בן אדם כזה טוב, עם לב טוב, בלי מנייארות, בלי רדיפת כבוד, אבל עם בעיה שאין לה פתרון נראה לעין.

למעלה