שלום למצטרפים החדשים
שמי אנג'לה, אמא לשני בנים מקסימים, שחר (הבן הקטן) בן החצי שנה, נולד עם ק"פ ח"צ ברגל ימין. עברנו סדרה של 8 גבסים אח"כ 4 חודשים מלאים עם הנעליים ל-23 שעות ועכשיו אנחנו בשלב של הנעליים לשנת לילה בלבד, 12 שעות (כמובן שאם יוצא לי ל"גנוב" עוד שעה עם הנעליים אז אני גונבת
). ברוכים הבאים אלינו למשפחה, הגעתם למקום הנכון לקבל תמיכה, עזרה ועידוד, האנשים כאן מאוד חמים, אני יודעת שלי זה מאוד מאוד עוזר ומעודד, ונותן המון כח להמשיך. לגבי השאלות ששאלתם, אז הנה תשובות: 1. לגבי החורף, נכון חליפות עם רגליות לא יכולות להתאים, ואני מניחה שתהיו עם הנעליים, אז יש כאן אמא שחשבה על פתרון מאוד יצירתי, היא קנתה את הנעליים הרכות לתינוקות(קורדרויו עם הפרווה בפנים), גזרה מאחורה, תפרה להם כפתורים והלבישה אותם על הנעליים ללא שום בעיה. 2.אני כן נשאתי את שחר במנשא, יש מנשאים שנפתחים משני הצדדים ואז אפשר להשחיל את החלק הקידמי בין הנעליים ולסגור אותו כאילו לא קרה כלום, תנסי לבדוק בחנויות שמוכרות ותבקשי מנשא שנפתח משני הצדדים (תסבירי את הבעיה והמוכרת תעזור לך). 3. האמהות כאן ממליצות לרפד את המוט באמצע, כדי שלא יעשה רעש וכדי שיהיה לקטנטנים משהו מעניין יותר להסתכל עליו, הרי הם מרימים את הרגליים לגובה ואז אם את מרפדת את המוט עם הכיסוי שמוכרים לידיות של המקרר או סתם קושרת על המוט את הרעשנים הקטנים (שמוכרים לשים על הידיים או על הרגליים), נהיה הרבה יותר מעניין לקטנציק
. 4.לגבי הבגדים, אנחנו התחלנו עם הנעליים בתקופה קרה, לומדים להסתדר, תאמיני לי, זה אפילו נהיה נוח יותר עם הנעליים כי אפשר להרים את שתי הרגליים ללא שום בעיה
, אפשר בגדים עם תיקתקים ואפשר חליפות טרנינג, אני למדתי להסתדר גם בלי להוריד את הנעליים (אלא עם הייתה חבילה רצינית בטיטול
) 5.לגבי העניין של להשאיר אותו, אני מסכימה איתך במאה אחוז, אני לא השארתי אותו עם מטפלת או עם בייביסיטר מאחר ולא סמכתי על אף אחת שתוריד ותנעל לו את הנעליים כמו שצריך (בכל זאת מדובר ברגל של הבן שלי ובשימור של התיקון שלו), אבל זו רק אני, האמא ה"פולנייה" יש כאן אמהות שיחלקו עליי, וזה בסדר, יש גם מטפלות שלא ירתעו מהעניין וכן יסכימו לטפל בו וילמדו לנעול לו את הנעליים בדיוק כמו שאת תנעלי. 6. לגביי מכות, כולם צריכים להזהר
כי ברגע שה
לומד להשתולל עלם הנעליים, אף אחד לא בטוח
, אני יכולה להגיד לך שהרגליים שלי מלאות בסימנים כחולים.... 7. אני ממליצה לקשור אותו בכל מקום שאת שמה אותו, נדנדה, עגלה מה שלא יהיה, קרה לי כבר שמצאתי את שחר עם חצי גוף מחוץ לעגלה כי לא קשרתי אות ו(הוא היה עם הנעליים), תפסתי אותו בדקה ה-90, מאז אני קושרת אותו, עם או בלי הנעליים. מצטערת שיצא קצת ארוך, מקווה שעניתי לך על השאלות. אנחנו כאן תמיד
. מצחיק, אבל את תמצאי את עצמך מהר מאוד עוזרת לאמהות אחרות מהניסיון שלך. אנג'לה.