שלום לכולם..

SouPn

New member
שלום לכולם..

חדש פה,התחלתי לשמוע רדיוהד לא מזמן.. התלהבתי מאוד מאוקיי מחשב ומאוד מדה בנדס..אלבום אדיר ופחות מבלו האני רציתי לדעת לאיזה אלבום אתם ממליצים להמשיך.. ושמעתי שיוצא להם אלבום חדש מתישהו?.. אשמח לפרטים תודה

FunkyMonk

New member
אם אתה מאש מתחבר לדה בנדס,

תמשיך בסדר כרונולוגי. זה מאד מאד לא טוב לפספס את ההתפתחות של רדיוהד. נגיד, על אמניז'ייאק אתה יכול לוותר בעקרון (אבל אין שום סיבה בעולם שתצדיק את זה). אבל חשוב קודם כל לשמוע את קיד א', ורק אחריו את Hail. זו התפתחות, רדיוהד מאד משתנים מאלבום לאלבום.

Knives Out

New member
מה פתאום לוותר על Amnesiac

הוא חשוב בהתפתחות ואפילו יותר מHAIL...

לפי דעתי amnesiac הוא הכי טוב שלהם

שיא היצירה המוסיקלית שלהם, ואני חושב שהוא שונה מ kid a אה, ואני חדש בפורום!!!

Knives Out

New member
Amnesiac זה האלבום שבאמת הכניס אותי לרדיוהד

זה היה היחיד בבית כשיצאתי לטיול בנורווגיה, והיה לי דיסקמן, אז טחנתי את זה במשך שבועיים וחצי. אלבום מדהים ואחד האהובים עליי. You and whose army הכי ממכר בעולם

V e g

New member
איזה מגניב לך

שהיית בנורבגיה. ואם היית בטיול בנורבגיה, בינינו מה זה 200 לבלט, אם בא לך... נ.ב. חשוב - לא ידעתי ש- unkle יהיה חימום ל- NIN!!!

Knives Out

New member
זה אומר שאתה חייב לבוא D: ת'ום בהולוגרמה

ת'ום יורק יוקרן בהולוגרמה או במסך על הבמה. זה מה שאומרים.. והטיול שבו הייתי הוא טיול בר מצווה שלקח המון זמן לתכנן, 200 שקל זה עדיין הרבה למישהו כמוני =]

kittycatbone

New member
נורווגיה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אומייגוד, זה אחד החלומות הכי גדולים שלי- להיות בנורווגיה!! דפינטלי הטיול שאעשה אחרי הצבא, אם יהיה כסף

בסטיאן

New member
כע גם לפי דעתי

האלבום הטוב ביותר שיש. נקודה. סוף דיון. Dollars & Cents ו Life in A Glass House הג'אזיים הם הכי טובים לפי דעתי. וגם Pyramid Song השמיימי שגם בו יש השפעה ג'אזית ברורה, אדיר. ולא לדבר בכלל על ה artwork המדהים של האלבום

Latisia

New member
כול כך צודק

בעקרון כול אלבום של רדיוהד יש מן קונספט משותף לכול השירים בו. אמנזייק נשמע לי פחות מגובש ואחיד מהשאר, אבל הוא אלבום נפלא! מאוד חשוב בהתפתחות המוזיקלית של רדיוהד. לוותר על אמנזייק זה ממש שיגעון! אלבום מעולה, לקח לי קצת יותר זמן להתחבר אליו ת'אמת. אבל כך קרה לי עם כול האלבומים של רדיוהד חוץ מאולי אוקי קומפיוטר ודה בנדס. life in a glass house ו-i might be wrong מומלצים בהחלט! אני בכלל דוגלת בלשמוע את האלבומים שיותר קל להתחבר אליהם קודם כול ואחרי זה לגשת לאלה שיותר קשה להתחבר כשאתה בשל מספיק.

Pygmy puff

New member
Hail to the Thief, כמובן

אבל בשום פנים ואופן לא לוותר על אמנזיאק!

FunkyMonk

New member
בדיוק לזה התכוונתי

לא לקפוץ לHTTT. ממש ממש לא. זו טעות לעשות ככה. בHTTT רדיוהד לקחו צעד אחורה, וחזרו לעשות רוק גיטרות עם אלקטרוניקה מטורפת. אבל יש חשיבות לשמוע קודם כל את קיד איי לדעתי. הכוונה שלי ב"לדלג" על אמניז'ייק היא שאמניז'ייאק מזכיר את קיד איי מהבחינה הזו, ולכן הוא לא מרכיב בהתפתחות בהכרח. אין ספק שהוא אלבום ענק בכל קנה מידה שהוא.

SouPn

New member
אוקיי..

אז אני הולך על קיד איי.. תודה לכולם..

למעלה