שלום לכולם!

pepe chatruc

New member
שלום לכולם!

אני חדש פה בפורום , מקווה להשתלב. תמיד הייתה לי חיבה לארגנטינה ובזמני הפנוי גם למדתי קצת על הפוליטיקה וההיסטוריה שלה אחרי שהייתי שם שנה (חצי מהזמן טיילתי חצי עבדתי) התאהבתי במדינה ובאנשים (לא הפורטניוס) אפילו יותר. מקווה להנות ולהחכים פה בפורום

pepe chatruc

New member
soy de la academia papa!!!

אלו החיים יש כאלו שנולדים לאהוד קבוצה ויש כאלו שנולדים לאהוד קהל...

גרי רשף

New member
../images/Emo10.gifעשית כעת את טעות חייך..

מי שאוהד קבוצה מסויימת - מסתכסך עם חצי פורום, מי שאינו אוהד אף קבוצה - מסתכסך עם כל הפורום..
וברצינות- ברוך הבא!

pepe chatruc

New member
נראה לי אני "מסוכסך" עם יותר מחצי..

למרות שהכרתי הרבה ראסינגיסטאס בארץ לאחרונה...

אלון 58

New member
לא ידעתי שאנו מסוכסכים כאן../images/Emo4.gif...,

ממש חידושים והמצאות...!

Yali9

New member
אבל למה לא אהבת

את האנשים של בואנוס איירס? באמת הרגשת הבדל במנטליות של האנשים? זה מוזר קצת זה כמו שמישהו יגיד שהוא לא אוהב את האנשים שבתל אביב... תסביר בבקשה. יהלי.

pepe chatruc

New member
תודה לכולם ותשובה...

טעות בניסוח מצטער אני יסביר את עצמי יותר טוב. התכוונתי שאת האנשים בקמפו אהבתי הרבה יותר , בכל מקום שעברתי התקבלתי מהר מאוד כמו בן בית (ממש ככה ישנתי בבתים שלהם וכו') והאדיבות והחום של האנשים הדהימו אותי. בעוד בעיר הגדולה היה קשה יותר להתחבר לאנשים והרגשתי יותר קרירות , גם מסתם אנשים וגם מנותני שירות למינהם , שהזכירה לי יותר התנהגות ממדינות אחרות ולא משאר ארגנטינה. אני אומר את זה לא לרעת הפורטניוס אני יותר בכיוון של החמאה לאנשי הקמפו (אגב מה המילה בעברית לזה ואני לא מתכוון לתרגום הישיר של קמפו?). אבל אני מניח שבכל העולם אנשי העיר הגדולה יותר קרירים...

MiAdi

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo140.gif

Provincianos o Campecinos. Provincianos הם אלה שגרים מחוץ ל- Capital בבואנוס איירס ובערים אחרות. וה- Campecinos הכוונה לכפריים. Campo = כפר. הרי ברור לכולם שאלה שמתגוררים ב- Capital כל היום ממהרים ורצים כמו משוגעים מהבוקרעד הערב. ואלה שגרים בפרובינציות הם אנשים רגועים, שלווים יותר וגם הכנסת האורחים שלהם תהיה חמה יותר. וד"א, אני מסכימה איתך לגבי ה- Porteños, למרות שיש לי די הרבה Porteños במשפוח'ה שגרים שם.

arg@00

New member
את יודעת זה בדיוק כמו

כאן בארץ כאחד שעשה את השינוי בחיים מהמרכז לצפון איזה שינוי מדהים . בלי הריצות כפי שתיארת לשלווה ( הכל יחסי ) במדינתנו הקטנטונת

pepe chatruc

New member
לא נראה לי שכדאי לי להכנס איתך לזה...

לאור מה שקראתי בפורום ספרדית... אני מבין שמדברים לאט על נושאים שאני מכיר והצלחתי לקרוא כמה ספרים מצד שני יש יותר ספרים שלא הצלחתי לקרוא. בכתיבה שלי יש המון טעויות והדיבור שלי בסיסי אבל לאחר שכל זה נאמר אני חייב לציין שבאחת מהעבודות שלי בארגנטינה עבדתי בסביבה שלא היה בה דובר אנגלית או עברית אחד במשך שלושה חודשים והסתדרתי טוב , ככה שיש בסיס טוב... בקשה תרחם עליי

למעלה