שלום לכולם!!!=] אני חדשה!! קוריאם לי יעל אני רוכבת בחוות יגור בכפר הירוק,על בוניטו=]
י יעלוש39 New member 30/7/07 #1 שלום לכולם!!!=] אני חדשה!! קוריאם לי יעל אני רוכבת בחוות יגור בכפר הירוק,על בוניטו=]
L Lian815 New member 30/7/07 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ליאן,בת 14.. רוכבת ווסטרן ויש לי סוסה בשם ג'ורג'יה.. שבדיוק היום לפני שנתיים קיבלתי אותהDDD:
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני ליאן,בת 14.. רוכבת ווסטרן ויש לי סוסה בשם ג'ורג'יה.. שבדיוק היום לפני שנתיים קיבלתי אותהDDD:
כ כל עולמי סוסים New member 30/7/07 #7 היי ../images/Emo140.gif אני שיר, 14, ווסטרנית מסוסים בכפר השתלבות נעימה
M MAYA 4827 New member 30/7/07 #9 ברוכה הבאה..=] אני מיה בת 14(ו3 ימים!), רוכבת אינגליש במרחב הפתוח בכפר שמואל, עד שבוע הבא שאני עוברת לרכב בחווה בקליפורניה השתלבות והתמכרות נעימהה..
ברוכה הבאה..=] אני מיה בת 14(ו3 ימים!), רוכבת אינגליש במרחב הפתוח בכפר שמואל, עד שבוע הבא שאני עוברת לרכב בחווה בקליפורניה השתלבות והתמכרות נעימהה..
S shirli0811 New member 30/7/07 #10 שלוםם ) אני שירלי, בת 15 וחצי, רוכבת ב"חוות הסטייל" אינגליש-קפיצות. תהני לך
S Smart Little Lena New member 2/8/07 #13 היי אני שחר מחוות אמיר - מושב באר טוביה ואני רוכב ווסטרן.. השתלבות מהירה
B belledejour New member 2/8/07 #14 שלום שלום אני לי בת 13 מחוות אמיר בירושלים... ויש לי את Belle de Jour!!!! השתלבות והתמכרות נעימה
N netapet2 New member 3/8/07 #15 את יודעת מי אני ../images/Emo3.gif סוףסוף החלטת להצטרף הא? "מה זה הפורום הזה?" XD יאללה תעלי תמונות כבר למדת איך. רק שפה קל יותר.
את יודעת מי אני ../images/Emo3.gif סוףסוף החלטת להצטרף הא? "מה זה הפורום הזה?" XD יאללה תעלי תמונות כבר למדת איך. רק שפה קל יותר.