שלום לכולם!

טל114

New member
שלום לכולם!

יש מגוון גדול של קורסי ברמנים. רציתי לדעת כמה פרטים כדי לדעת איזה בית ספר הכי טוב. 1. מה הכי זול? 2. מה כולל שיעורי פליירינג? 3. איפה מורים מקצועיים ואיפה לא? 4. האם מקבלים כל מיני דברים כמו שייקר בסוף הקורס? 5. באיזה בית ספר מתרגלים עם אלכוהול תוצרת חוץ (אם יש דבר כזה בכלל)? 6. האם לבית ספר מסוים יש עדיפות בפאבים ברמה לברמנים שסיימו אצלו? תנסו לתת כמה שיותר פרטים, ואם יש פה כאלה שעושים פרסומות שלא יענו. תודה.

טל114

New member
המקומות שידועים לי:

מנהטן, מאסטר בר, זמן אמיתי, לימון. אם יש עוד תציינו אותם...

The German

New member
יש הרבה גופים בתחום

בד"כ כדאי ללכת לגדולים....למה? כי הם נתפסים כהכי מקצועיים, יש להם הכי הרבה בוגרים ולכן מנהל בר בוגר בית ספר ס יכול לגלות העדפה אפילו בתת מודע לבוגר של אותו בית ספר על פני בוגר של בית ספר אחר. שוב לא מדובר פה על מקצועיות פרופר אלא על תפיסה של מקצועיות שם מוכר תמיד יותר עוזר אבל הכי חשוב זה מה שאתה תעשה עם ההכשרה בית ספר לברמנים נותן לך הכשרה בסיסית, כלים להבנת עולם האלכוהול, ניסיון מעשי זה או אחר. יסודות בעיקר, מה שתחליט לבנות על יסודות אילו תלוי בך, אל תצפה שתסיים קורס תהייה לך דלת פתוחה בכל מקום ושזה מספיק להיות ברמן מקצועי. בהצלחה

Wine Guy

New member
מה שהכי טוב לך

בגדול הרמה די מקבילה לפחות בזמן אמיתי \ מאסטר בר \ בר טנדר (יכול להיות שגם אחרים אבל אני לא מכיר מספיק) המחירים בד"כ די דומים ושווה לעשות חשבון מה נותנים לך כצ'ופר ולהוריד את זה מהמחיר ולדעת +- מה המחיר בתכל'ס. תרגול עם אלכוהול תוצרת חוץ זה סיסמא דבילית למדי לדעתי. אם אתה מתרגל עם מותגים תוצרת חוץ אז או שאתה בקושי מתרגל או שהמחיר יהיה גבוה. אני יודע למשל שבזמן אמיתי (עשיתי שם קורס...) אפשר לבוא ולהתאמן כל יום במשך כמה שעות, תכפיל את זה בהרבה קוקטיילים ותלמידים... מה שכן חשוב זה לטעום הרבה מותגים וקוקטיילים במהלך הקורס. אני ממליץ ללכת ולראות בעצמך שיעורי ניסיון ולהחליט.

למעלה