יפעת אני רואה שכבר קיבלת כמה תשובות
ממש נהדרות אבל אשמח להוסיף את שלי. תוכלי קצת לספר לנו למה אתם באים עבודה? לימודים? והסיבה שאני שואלת הי כי כמובן אם יש עבודה אז יש הכנסה די מיידית ואם באים ללימודים כמו שאנחנו באנו, לוקח לפעמים לבן הזוג זמן ארוך למצוא עבודה, וכמובן כל עניין אישורי העבודה והניירת. המלצתי היא, באין הכנסה, לקחת בחשבון הוצאות מחייה של ששה חודשים לפחות. אני יכולה לספר לך על ההוצאות שלנו אבל זה מאוד מאוד תלוי באיזור. באיזור שלנו (Ithaca, NY) שכר הדירה נמוך יחסית. אנחנו משלמים 710 דולר על townhouse של שתי קומות ושני חדרי שינה גדולים ויש לנו שתי מכוניות. תקציב האוכל החודשי שלנו (לא רק אוכל, קניות בסופר) הוא לפחות 600 דולר לחודש לשני אנשים. חשמל עולה לנו בערך 150 דולר לחודש, כל חודש (ממוצע שנתי כולל חימום בחורף) טלפון אנחנו משלמים כ-200 דולר בחודש בגלל הרבה שיחות לארץ מכוניות, טיפולים דלק וכד´ עולות לנו כ-200 דולר בחודש קחי בחשבון הוצאות התארגנות כפי שכבר נאמר, קניית רכב (המחירים מאוד תלויים בסוג הרכב, חדש/משומש והתקציב), 3 חודשי שכירות (ראשון, אחרון, פיקדון), שכר מתווך במידת הצורך, וכמובן תלוי בהתארגנות שלכם תקציב לריהוט וסידור הבית. תקציס המחייה המינימלי החודשי שלנו עומד על כ- 2500 דולר בחודש, ואנחנו באיזור זול. בבוסטון או בעמק הסיליקון ודאי תצטרכי לקחת בחשבון הפרשי שכירות גבוהים וגם כ- 30% עלייה ביוקר המחיה. מקווה שנוכל לעזור יותר,