שלום לכולם...

BEIGEL

New member
שלום לכולם...

כבר הרבה זמן(בערך 3 חודשים) אני סובלת מכאבים בילתי נסבלים שנגרמים (כניראה) מעומס יתר על הטבעת. התופעה הזאת חוזרת וחוזרת למרות שאני מנסה להקפיד כמה שיותר על כמויות האוכל ובנוסף פתחתי את הטבעת עד הסוף! אני ממש לא יודעת מה לעשות בנושא כי זה מלווה בכאבי תופת באיזור הטבעת ,בצלעות,בגב ובכל אזור הבטן-עד כדי כך שקשה לנשום... בדרך כלל זה אורך כשעה שעתיים...כאשר אין הרבה מה לעשות וצריך לסבול בשקט ,למרות שאני לא מסוגלת -לא לשכב-לא לשבת,אלא רק ללכת ולשתות אופטלגין בקילו+תה חם...וזה לא ממש עוזר. בפעם האחרונה זה קרה לי שלשום ותאמינו או לא זה ערך יותר מלילה-כאבי תופת!רציתי להתאבד ממש... פעם חשבתי שזה יכול להיות חסימה אך ניראה לי שזה עומס יתר על הטבעת מיכיוון שהתה עבר חופשי באותו הזמן. עד כה הורדתי 27 קילו בחצי שנה ואני מתה להוריד לפחות עוד 15 ולהפטר מהטבעת הנוראית הזו! מישהו מכיר את התופעה הזו?מישהו חווה זאת??

זה לא צריך להיות ככה!

קודם כל אני מציעה לך לפנות לרופא. המצב שאת מתארת יכול להצביע על בעיה הדורשת טיפול. אך לפני כן - אם עדיין לא עשית זאת - את יכולה לחזור לכלכלה כמו לאחר הניתוח או לאחר ניפוח: נוזלים בלבד, אחר כמה ימים כלכלה רכה, וכו´. אם זה פותר את הבעיה אז אולי הכלכלה הנוכחית שלך לא מתאימה לך, או שאינך לועסת מספיק, או שהאכילה מהירה מדי. או אולי בכל זאת הכמות גדולה מדי. אילו אפשרויות שעולות על דעתי (הבלתי מקצועית לחלוטין), אבל אם את לא מצליחה להפטר מהכאבים על ידי שינוי באכילה - פני לרופא! אגב, את לא אמורה להפטר מהטבעת בסיום ההרזיה. אבל זה כבר נושא לדיון אחר. כרגע חשוב שתטפלי בעצמך. שלומית.

BEIGEL

New member
כבר הייתי אצל הרופא

והוא פתח לי את הטבעת עד הסוף... וכשחושבים על זה אין עוד הרבה מה לעשות פשוט לשבת ולסבול בשקט עוד איזה שנה חצי שנה ואז אני אוציא את הטבעת כי אני לא מסוגלת לסבול את הכאבים!

תחזרי אליו!

נשמע הגיוני שהוא פתח את הטבעת, אבל אם זה לא עוזר אז יש בעיה שצריך לטפל בה! שלומית.

רונה 29

New member
בייגל, שלומית אמרה את ה-כ-ל !!!../images/Emo50.gif

כל שנותר לי הוא : להסכים איתה !!! גשי לרופא - זה הדבר הראשון שאת צריכה לעשות , אם אפשר עוד אתמול !!! שיהיה רק

רוייקו

New member
בייגל, כדאי לחזור לרופא המטפל

נהוג לעשות צילום ושט קיבה על מנת לשלול התרחבות הפאוצ´ או תזוזת הטבעת. יכול להיות שישנם בעיות אחרות הקשורות בניתוח. פני שוב לרופא. אין שום סיבה שיהיו הכאבים האלה. כאבים הם איתות לבעיה. בינתיים, כפי שאחרים הציעו פה, כדאי לעבור לכלכלה רזה או אפילו נוזלית, על מנת לנסות ולראות האם הבעיה היא אכילת מוצקים בנפחים גדולים או ´דחיסת מזון´. חג שמח בינתיים רוייקו

צפרדעית

New member
האמת היא שגם אני נתקלתי בבעיה הזאת

אומנם זה קרה לי רק פעם אחת אבל אני בהחלט מבינה על מה את מדברת עברתי לפני כמה ימים לילה נוראי, והכאבים המשיכו להציק עד לשעות הצהריים של היום למחרת. אני מאמינה שהכאב נובע מלעיסה לא נכונה ואכילת כמות גדולה. לי זה קרה אחרי יום שלם שבו לא אכלתי כלום ואז הכנסתי כמות גדולה מידי, מהר מידי <טעות נפוצה>. בעוד כמה ימים יש לי ביקורת בבית החולים, אני אתייעץ עם הרופא בקשר לזה... אגב, אצלי זה עבר רק אחרי יום שלם בכלכלה נוזלית בברכת חג שמח ורזה צפרדעית

למעלה