שלום לכולם...!

sweetibabe

New member
שלום לכולם...!

תראו יש לי שאלה לכולם ועם השאלה מצורפת סיטואציה מסויימת: בחורה בבר, שיש לה חבר אבל הם בריב רציני מאוד. רואה בחור ממש מדהים בחיצוניות והוא מסתכל עליה והיא לא מסתכלת... לא רוצה לתרגל מבטים כי עדיין יש לה חבר מבחינתה. בכל אופן, הבחורה קמה לשירותים כדי לבדוק את הבחור ואכן הבחור קם אחריה לשירותים. היא חזרה לכיסא שלה לפני שהוא יצא... היא עברה מקום לספא אולי קצת מרוחקת. הכוונה שלה הייתה לעבור למקום שיש בו יותר שדה ראיה כמו שאומרים... ולבסוף היא הסתכלה עליו עמוק בעיניים והוא עליה... ואז אחרי מספר דקות הוא קם והלך. מה אתם אומרים על זה?, מה הבחורה עשתה לא בסדר? ולמה הבחור לא ניגש אליה בסופו של דבר?... שיהיה בוקר טוב.

Lir האחת

New member
למה?

כי אולי היא עם מישהו? ריב או לא ריב... לא נראה לי שהוא הרגיש שזה יהיה נכון לנסות להתחיל איתה.

sweetibabe

New member
הבחורה זו אני :}

אני רוצה להבין אולי אני עשיתי משהו לא בסדר... סתם קצת להבין אולי יותר איך לשחק עם המבטים
. אולי כי אני מרגישה לפעמים שאני סנובית מידי או לא יודעת איך להיענות בכן במבטים... או כמה זמן מתסכלים...

Dark Muse

New member
ואולי את סתם חיה בסרט שהוא רוצה אותך

ואולי הוא הומו מי יודע?

TheVillageIdiot

New member
נראה לי נורא מוזר

את רואה שהוא מסתכל ולא מסתכלת, בורחת מקום למקום ובסוף תוקעת לו מבט.. אולי הוא פירש את זה כמבט "תעוף לי מהעיניים"? מתי בנות תלמדנה לדבר עם הפה ולא בתוך הראש שלהן?

מבטים?!

ברור שיש לך חבר. אבל העלת נושא מאד עקרוני. למה הגבר צריך לעשות את הצעד הראשון? למה האישה במקרה הטוב תתן לו מבטי הפשטה, או קרציה במקרה הקיצוני? ואז.. הגבר... ואני מדבר הממוצע, לא רבי שגלים, כמו דל-פיירו למשל, צריך לעבור חצי פאב, ולהתסכן בהשפלה, או בדחייה.. כאילו, את באמת חושבת שבחיים הוא יקנה משקה ויבקש מהברמן להגיד שזה ממנו? ובאמת, ייקח בנונשלטיות חפיסת סיגריות, ישרבט משהו כמו "את לבד?" ובקור רוח ג'יימס בונדי ימסור לך את זה על גבי הבאר עצמו? וגם אם זה קורה, מה הלאה? מצד שני, צודקת בכל מילה. גבר שלא מנסה, לא מצליח. גבר שלא מבין רמזים, סופו לבלות את ערביו עם יד ימין. No Guts No Glory.

sweetibabe

New member
מצטערת על אי ההבנה -

החבר ואני נפרדנו... לא רשמתי את זה מההתחלה כי זה היה לי קשה לעכל... תודה על התגובה המפורטת. אני חושבת שגבר צריך לעשות את הצעד הראשון בגלל שזה יותר אצילי... מבריאת העולם ועד היום, בעיני לפחות, גבר שמתחיל על בחורה זה הרבה יותר אצילי... מניסיון שאני רואה בנות שמתחילות עם גברים והגברים האלו בסוף מתחילים עם מישהי אחרת. ראיתי את זה אפילו מקרוב בגלל שזה קרה שהתחילה בחורה עם בחור מולי והוא ניגש אלי... זה איכשהו גורם לגברים להעריך פחות את הבחורה... נקודת מבט שלי. נא לא לקטול - כי גם אני מאמינה בשיוויון וכל זה - אבל שוב... זו דעתי.

יוֹאב

New member
מי שרוצה להתחיל עם מישהו

ומתרצת את זה בכך שהגבר אמור ליזום, סתם מקלה על עצמה בקטע הזה, אבל מפסידה אולי בחור טוב. אם את רוצה להתחיל עם מישהו, תתחילי איתו. אין כללים בעניינים האלה.

היי היי..

אתמול התחלתי עם הממ.. 3 בנות.. ולא הלך עם אף אחת.. אז אני מבקש.. ולעומת זאת חבר שלי לקח 2 טלפונים מ2 רוסיות ששוות כל אחת כספת בבנק שוויצרי עם 97 שומרים במשמרת...

למעלה