שלום לכולם אני לא אהיה בפורום בימים הקרובים חג שמח ושנה טובה! שנת אושר רוגע ומודעות אדית
K kikona126 New member 13/9/07 #1 שלום לכולם אני לא אהיה בפורום בימים הקרובים חג שמח ושנה טובה! שנת אושר רוגע ומודעות אדית
Purple Mushroom New member 13/9/07 #3 שלום ושנה טובה ../images/Emo74.gif בהחלט . שנת אושר , שלווה , רוגע ,ו.. מודעות
מ מרי לי New member 14/9/07 #4 ../images/Emo7.gif דונט גו!! שתהיה שנה מקסימה, מלאה בהמון אתגרים אבל שייסתיימו לטובה ויהיו מספקים הרבה יותר ממה שחשבת
../images/Emo7.gif דונט גו!! שתהיה שנה מקסימה, מלאה בהמון אתגרים אבל שייסתיימו לטובה ויהיו מספקים הרבה יותר ממה שחשבת
ל ללי1107 New member 14/9/07 #5 ../images/Emo140.gifשנה טובה ומתוקה שנה נפלאה של אושר, בריאות, שמחת חיים ואהבה, שנה של אור, של עשייה , של נחת ושלווה, שנה של צמיחה אישית והתגשמות משאלות , שנה של התחלות חדשות וחוויות מעצימות.
../images/Emo140.gifשנה טובה ומתוקה שנה נפלאה של אושר, בריאות, שמחת חיים ואהבה, שנה של אור, של עשייה , של נחת ושלווה, שנה של צמיחה אישית והתגשמות משאלות , שנה של התחלות חדשות וחוויות מעצימות.