שלום לכולם

שלום לכולם

רק היום גיליתי את הפורם הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור.. אני בחורה צעירה שאוהבת סקס. לא בצורה מוגזמת כמובן אבל אפשר לומר שאני דיי מינית. יש לי בן זוג כבר 7 חודשים. אנחנו גרים ביחד ואני אוהבת אותו מאוד. הוא לא מרגיש חשק מיני. הוא לא מאונן.. ואין לו שום צורך ביחסי מין. הוא אוהב לגעת בי.. לנשק (גם 'צרפתית') ללטף אבל שום דבר מיני. כשאני מנסה ליזום הוא נרתע ונהייה סגור בעצמו. הצרכים שלי נראים לו שוליים. יותר מסקס וחדירה אני צריכה מבט חושק וגבר עם תשוקה. אבל אני אוהבת אותו. ומעריכה.. ולא רוצה לוותר.. אבל חולמת בלילות חלומות מטושטשים על גברים אחרים... מלאי תשוקה.רציתי לשאול אם אפשר לטפל בזה תרופתית, בחוסר חשק. האם זאת בעיה רפואית או איזשהו מצב קיים שלא ישתנה.? האם גם לי ירד החשק לסקס לאט לאט ? או שכדאי לחתוך? או לבגוד? מה לעשות??????

Limbonic Art

New member
שלום,

א-מיניות היא לא בעיה רפואית ולא משהו שניתן לשינוי. אבל כן יכול להיות שלחבר שלך דווקא כן יש בעיה אחרת ושווה לבדוק זאת. יכול להיות שחסרים לו הורמונים האחראים לחשק מיני, יכול להיות שהוא צורך תרופה כלשהי שמורידה את החשק ויכול להיות שאולי יש לו משהו נפשי שמפריע לו ומונע ממנו - את כל הדברים הללו תפתרו בנכם. אין פה אנשי מקצוע שיכולים לאבחן את הבעיה וגם אם היה כאן כאלה את הדברים האלה את והוא ביחד יכולים לפתור ולא רק את לבדך כי הבעיה היא של שנכם ולא שלך בלבד. אם הזוגיות חשובה לו אני מקווה שהוא ישתף עימך פעולה. אני לא מציעה, בכל מקרה, לעשות שום צעד כמו לחתוך קשר או לבגוד לפני שאת מדברת איתו וחושבים יחד על פתרון ולברר מה מונע ממנו גם מיניות בקשר. כל עוד אתם עדיין בזוגיות ולא נפרדתם תדברו יחד על מה שלך מציק ואולי תוך כדי שיחה אם הוא ישתף פעולה תגלי מה הבעיה איתו (בהנחה שעדיין לא דיברת איתו לעומק על זה עד היום).. כי רק הוא יודע מה באמת מפריע לו , למה הוא זקוק או לא זקוק ומה עובר עליו בכלל.... שיהיה לכם בהצלחה!

danlevi1974

New member
קצת צרם לשמוע את השאלה ששאלת, "לבגוד?"

למה לבגוד? הוא פגע בך? הוא שיקר לך? הוא לא אוהב אותך? הוא בגד בך? אז למה ?....... איך היית מרגישה שמישהו הולך מאחורי גבך ועושה עם נשים אחרות.? תחשבי על זה טוב טוב. אני לא בא להטיף מוסר, רק לחדד דברים...

p019

New member
לרוב אנשים שואלים על זוגיות פתוחה

מישום מה אוטומתית חשבתי שלזה היא מתכוונת.

למעלה