עזרה לפני שקופצים למים
אהלן, מה נשמע? טוב אני אנסה לתת קצת טיפים למרות שאני לא מהחוג לעבודה סוציאלית אלא מהחוג למערכות מידע וסטטיסטיקה 1. יש לך אפשרות לקנות חופשי סימסטיראלי במחיר 650 שקל לערך אבל זה מצריך ממך להיות חבר אגודה (חברות שצריך להרשם אליה ולשלם 99 שקל לכל השנה). החברות כוללת גם כניסה חינם ליום הסטודנט ומקראות מהאגודה במחיר זול יותר למרות שיש נציגים שבאים ומוכרים את זה במחיר אחיד לכולם בתקופת הבחירות ללא קשר להיותך חברה באגודה. אם אתם צריכים הרבה שיעורי תגבור אל תהססו לפנות אל נציג החוג שלכם. זה משהו שאתם זכאים לו ויש אפשרות לתת את זה. 2. במסגרת שכר הלימוד שלך מגיעה לך להדפיס עד 6 תדפיסים (תדפיס ציונים ותדפיס של מערכת שעות). חשוב שתדפיסי תדפיס של מערכת השעות לאחר סיום בנית המערכת. זאת ההוכחה שלך שאת תלמידה באוניברסיטה ואם אומרים לך שאת לא רשומה לקורס זה או אחר ולא יכולה להבחן בו אז זאת ההוכחה שלך. חשוב שתרשמי לכל הקורסים שלך ושזה אכן נקלט במערכות כי לפי זה משוריין לך מקום בבחינה. 3. כל סטודנט זכאי לשני מועדי בחינה. מועד א' ומועד ב'. מה שקובע זה הציון האחרון שנבחנת. למשל אם נבחנת במועד א' והוצאת 80 ובמועד ב' הוצאת 60 אז הציון הסופי שלך הוא 60. לא תמיד צריך ללכת למועד ב' וצריך לשקול זאת טוב. 4. יש הרבה מלגות וחשוב להתעדכן במה שהולך כי זה יכול להוזיל לך את שכר הלימוד בצורה משמעותית. 5. אני לא יודע איך זה בעבודה סוציאלית, אבל כאשר מתפרסמת הודעה על הלוח של החוג, אז בחלק מהחוגים יש אפשרות לקבל את אותו תוכן ההודעה גם בצורה אלקטרונית לתוך המייל. זה חוסך הרבה מאד פעמים את הצורך מלעבור דרך לוח המודעות של החוג. אני לא יודע איפה נרשמים בעבודה סוציאלית. אם יש מישהו פה שיודע, שיגיב להודעה הזאת. 6. תזכרי לקחת הכל בקלות. השנה הראשונה היא לא שנה קלה כי צריך להבין מי נגד מי באוניברסיטה ולצערנו האוניברסיטה מלאה בהרבה בירוקרטיה וטמטום אבל בסוף הכל מסתדר אם עוקבים ונשארים עם אצבע על הדופק. זהו בכלליות. אם יש לך עוד שאלות אז אל תתביישי לפנות אלי במסרים ואני אעזור לך. בהצלחה וגמר חתימה טובה, עמית