הרעיון עצמו מגניב, אבל
לדעתי יכולת להפוך הגלים לטיפה יותר ריאליסטים. ז"א אני מבינה שהרעיון הוא לעשות משהו דמיוני יותר, אבל לפי הציור זה נראה כאילו משהו התפוצץ בים, ואם זה נכון הגלים צריכים להראות יותר מיימיים ופחות, אה, 'ענניים' כאלה. ז"א הייתי מצפה לראות נתזי מים ואת התזוזה והמרקם שלהם. כרגע, לי לפחות, הקטע עם הפיצוץ נראה די מודבק. מצטערת אם אני נשמעת קשוחה או משהו.. אני ממש לא מתכוונת להעליב ואני מקווה שלא נפגעת. באופן כללי אני מאוד אוהבת את העבודות שלך- הראשונה מאוד מענינת ובשניה הרקע מדהים: אפשר כמעט להרגיש את הערפל ואת האווירה של הלילה (הכותרת באמצע קצת מפריעה אבל זה לא ביג דיל) אני לא ממש מבינה בציור, אבל אם אתה מעוניין בביקורות יותר ענייניות/מקצועיות כדאי לך לפתוח אתר ב deviantart.com כדי לקבל ביקורות מאנשים שכן מבינים בזה וגם לחשוףאת העבודות שלך לקהל נוסף ולהחשף לעבודות של אנשים אחרים. יש שם דברים מדהימים, שלדעתי לפחות די קרובים לעבודות שלך: http://gilad.deviantart.com/ - לו יש תמונות מדהימות. הן מצולמות אבל הוא עיבד את חלקן כך שזה נראה כמו שילוב של מציאות ודמיון. חוצמזה כדאי גם להכנס לfaves שלו כי גם שם יש עבודות יפות מסגנונות שונים. חוצמזה, אתה תמיד יכול להריץ חיפוש באתר ולראות עבודות של אנשים. בעקרון פשוט צריך לחפור קצת. אממ.. אם אתה רוצה עוד המלצות על אתרים של אנשים משם אני תמד מוכנה לעזור