שלום לכולם !!

מיקי10001

New member
שלום לכולם !!

קראתי את הכתבה במעריב על בית הבובות וממש הגעיל אותי הזלזול והיחס של הכתב ללהקה ולחומר שלה. אני אישית מאד אוהב את החומר של הלהקה וקניתי לפני שבוע את הדיסק האחרון שלהם ובעצם ברגע זה אני מקשיב ל "קטע מעבר" אחלה שיר ואחלה דיסק וכל המבקרים יכולים לקפוץ לי. אני מתעסק בעריכת וידאו וקליפים (סיימתי לימודי עריכה לפני שנתיים)והפרוייקט הבא שלי הוא לערוך קליפ לצלילי אחד השירים של בית הבובות .. אני עדיין מתלבט לגבי השיר...אבל בטח בקרוב אני יסגר על שיר וייצא לדרך. חוץ מזה אני חולה על השיר "עד שבאת" הוא מזכיר לי דברים מעברי... יאללה חברים ביי בינתיים ולכם בית הבובות תמשיכו לעשות אחלה מוסיקה !!!

מסכימה איתך

הכתב המניאק הזה גון בן ארי, לא משנה באיזו כתבה שלו הוא לא מפסיק להכפיש את בית הבובות, גם בכתבה על היהודים הוא חייב לדחוף אותם! =\ נשמח אם תצטרף לפורום, בהצלחה עם הקליפים... ירדן :]

hila3000

New member
הכתבה עם גון בן ארי הייתה בידיעות אחרונות

יש מצב שהייתה אולי כתבה אחרת, במעריב? וכן..ירדו שם חזק על בית הבובות.. וגם על סינרגיה..

פחח =P

כולם קנאים!

hila3000

New member
ציטוט של מה שכתוב

(קראו גם מה נכתב על סינרגיה) אצל סינרגיה, הטקסטים נראים כאילו ניסו חברי הלהקה למצוא כמה שיותר חרוזים למילה מסוימת, והדיסטורשן נשמע כאילו הוא שם רק בגלל שהם לא מצאו את הכפתור במגבר שמפסיק אותו. (מי שכתב את הכתבה אמר את זה) תום - "מבחינתי הז'אנר לא יורד למצולות - סינרגיה יורדים לשם. אבל אתה גם לא יכול להאשים אותם. אתה יכול להאשים אנשים על דברים שהם אומרים עליהם. יש להם קהל? גם לבית הבובות יש קהל. כנראה שגם לזה יש מקום. להגיד לך שזה הז'אנר שאני אוהב לשמוע? אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל אני לפעמים מרגיש שהם מעליבים אותי. אסור לזלזל בקהל. סינרגיה, מבחינת נגינה, עומדים בציפיות שלהם לעצמם. בנוגע לבית הבובות, אני מרגיש שמעליבים אותי ברמה המוזיקלית, ברמה הטקסטואלית, הכל. כאילו, בוא'נה, חבר'ה, מה אני נראה לכם אידיוט? על מי אתם עובדים? לא יכול להיות שיש אנשים שקונים את זה. אבל כנראה שיש. רק היום שמענו שיר שלהם ברדיו, ואמרתי לאורית 'מה זה הסולו פה? מה זה?' ואורית אמרה 'אל תשאל את עצמך למה לזה יש מקום בתקשורת - להכל יש מקום - תשאל למה לנו, אחרי 12 שנה, עדיין אין מקום'. וחוץ מזה, אם מחפשים את הדמיון בינינו לביניהם, איפה אורית בסינרגיה?" -יש להם זמר בלונדיני עם שיער ארוך. תום: "אה, טוב." וזהו בעיקרון..

למעלה