שלום לכולם

Darek engel

New member
שלום לכולם

אני לא שופט חס וחלילה אף אחד.אני פשוט לא מאמין שאפשר לתקשר עם מלאכים או בכלל עם ישות עליונה אחרת אנחנו בני אדם בסך הכל אין לנו את היכולות ה אדירות האלה.אם אני תועה תתקנו אותי אני אדם לא דתי א ו ב אני מאמין ב רוחניות אני מאמין שאפשר להגיע למקום הזה של לראות את מה שמעבר אבל זהו לא יותר.בעבר היתה לבני האדם את היכולות האלה לדבר לראות ישויות עליונות אבל בימינו אלה זה נגמר הפסדנו את זה מכל מיני סיבות כאלה ואחרות.אני עוד פעם אומר אם אני טועה תתקנו אותי אני מאמין שכך הם הדברים . שיהיה לכולנו יום נפלא ומלא אהבה.

Darek engel

New member
זהו רק כינוי

מצד שני את צודקת כשאני חושב קצת על זה למה בחרתי את הכינוי הזה . אני אולי ישנה את הכינוי שלי.אני הייתי בחושך חייתי שם המון זמן רק לפני כמה שנים הצלחתי לצאת משם ואחרי הרבה שנות סבל ושקר שחייתי בהן.עד היום אני יודע ש החושך מחכה לי מעבר לפינה.היום רק הוא קצת יותר רחוק היום האור מגן עלי אני לא לבד.אני חושב הכשיו לשנות את הכינוי שלי אולי זה מה שיסגור את הגולל על החושך לעולם.

nillyy

New member
הניקים שלנו כאן זה מה שאנו בוחרים להראות

להיות משהו שמשקף חלק מהאני שלנו. שמחה שבחרת באור ואתה מוקף באור, החושך לא חלק ממך ולא מחכה לך היישר מבט קדימה לצדדים ולאחור ותראה רק אור, החושך אינו מנת חלקך. שמחה שאתה מחליף את הניק שלך מאוד צרם לי וכפי שאמרתי כבר אינו משקף אותך כלל. בהצלחה לך.

רותי 11

New member
Darek engel מה שלומך איש יקר

מזמן לא שוחחנו. בכל מקרה כאחת שמדברת עם ישויות שלא בגוף אני בהחלט מתקנת אותך, למה אתה חושב שפעם היו לנו את היכולות האלה והיום לא? אם זה משהו שהיה קיים בתוכנו תמיד זה יעלה ויצוף, אם תשים לב שהיום האנשים נעשים יותר ויותר רוחניים ויותר ויותר מתקרבים לאלוהים ולהבנת האלוהים ודווקא לא ממקום של דת - גם אני לא דתיה כמו שאתה יודע. ואנ ידווקא הייתי ממליצה לכמה שיותר אנשים להתחיל לתקשר כי לקשר עם ה"בית" יש המון כוח - מקבלים המון אנרגיות שעוזרות לנו דווקא בתקופות הקשות - וכמובן גם בזמן שימחה.

tormentor2

New member
אני מסכים איתך!

איבדנו הרבה יכולות ולא רק את היכולת לדבר איתם במהלך השנים...

לא איבדנו, רק שכחנו. היכולות התנוונו

אבל אפשר להעיר אותם ולהפעיל אותם מחדש. וזה יוצר התעוררות בכל מישורי החיים שלנו. אני רואה ומלווה כל הזמן אנשים שנפתחים לדרך של התיקשור ולאן זה לוקח את חייהם - זה מדהים ומהמם! ותודה לאלוהים ומלאכיו על כך.

Darek engel

New member
זה לא פשוט

אני הייתי מאוד רוצה להיות במקום הזה של היכולת לתקשר עם יישות עליונה . לפעמים אני מרגיש בזמן תפילה או מדיטציה כח מיוחד כאילו אני עוד מעט מצליח להגיע לשם אבל הבעיה שאני מיד מבטל את זה אני לא נותן לעצמי להתמקד . היום זה מאוד קשה לתקשר בגלל הרבה סיבות כל היכולות ה ניפלאות האלה של לראות ולתקשר עם יישות עליונה זה משהו נפלא שאני בכלל לא מסוגל לתאר אותו.כמו שאמרתי היום אנחנו חיים בזמן כזה שכמעט ואין אמונה בכלום . אני מתפלל לטוב עבור כולנו שיהיה לנו יום מלא אהבה.

nillyy

New member
למה עוד לא החלפת את הניק?!

אז ככה. . . אני חושבת שאתה כן בעל אמונה כיון שלו לא היית לא היית כותב כאן. זה יקרה כשתהייה מוכן לכך.

למעלה