שלום לכולם

שלום לכולם

אני לומד ערבית עצמאית, אבל זה לא פשוט, אני מצליח לקרוא טקסטים ברמה קלה-בינונית, אבל אני רוצה להעלות את הרמה ואת אוצר המילים. לכן התחלתי לחפש בית ספר ללמוד ערבית. ראיתי את ברליץ ואת דיאלוג אבל הקורסים שם נראים לי לא כל כך רציניים (זה יותר לתיירים שרוצים לדעת איך להזמין קפה שחור בטיול בירדן). האם יש למישהו המלצה על מקום ללמוד ערבית? או שאולי עדיף ללמוד לבד ולקחת שיעורים פרטיים. האם יש לכם המלצות על ספרים טובים ללמוד ערבית (אני לומד מספר ירוק של בית ספר שנקרא "אל-ערבייה").. אשמח לקבל עצות , כל עזרה תתקבל בברכה מנסיונכם....

אמליץ על כמה דברים:

1. לצורך הרחבת אוצר המילים תוכל להשתמש באגר המילים של משרד החינוך (בגרות יחידה ראשונה) : http://w3.kfar-olami.org.il/ahlan/Aravit/maagar_yud_menuqad_10_2006.doc 2. בנוסף לספר הירוק של אל-ערביה, יש עוד ספרים בסדרה. דרך-אגב, שאלה לי אֲליכם: הספר הירוק הוא הראשון בסדרה? כי לי יש את הספר הצהוב ואני מכיר גם את הסגול... תודה ויום טוב.

אני חושב שהירוק

הירוק הוא הראשון, כי שם זה ממש מתחיל מהבסיס של הבסיס (אותיות, מספרים, חוקי הדקדוק הראשוניים וכו'), אולי מה שיש לי זה מהדורה ישנה יותר...

yehus

New member
דבר איתי

אני גם מחפש מקום ללמוד בו ערבית באיזה איזור אתה מחפש? אני מחפש באזור ירושלים [email protected]

למעלה