שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

היי לכולם,אני חדשה פה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי! אני מתחילה השנה ללמוד כלכלה וחשבונאות ויש לי התלבטות בקשר לנושא העבודה הרבה אנשים מפחידים אותי שהלימודים נורא קשים ולא כדאי לעבוד ומצד שני לפי המערכת יש לי 3 ימים חופשיים אז מה אתם אומרים כדאי לעבוד או שזה סתם יהרוס לי את הלימודים תודה!!!

stkachov

New member
הי

קודם כל ברוך הבא. אני גם מתחיל כלכלה חשבונאות, וגם עם דילמה דומה. חשוב מאוד שתבין דבר מאוד בסיסי, זה שאתה 3 ימים מגיע להרצאות ולומד בכיתה, זה עדיין לא סוף הלימודים שלך. בנוסף להרצאות והתרגולים יש לך גם שיעורי בית והרבה למידה עצמית שתצטרך למצוא לך זמן במהלך השבוע. כך שהמערכת יכולה להיות מעט מטעה לגבי העומס הצפוי. אני חושב שעבודה חלקית של עד 10 שעות שבועיות יכולה להשתלב בסדר עם המערכת. בכל אופן, אתה תמיד יכול להתחיל ולעזוב באמצע(את העבודה כמובן
).

היי, גם אני מתחילה כלכלה חשבונאות השנה

לכבוד תחילת הלימודים התפטרתי מעבודתי, למרות שהציעו לי להישאר במשרה מצומצמת יותר. ממה ששמעתי, הלימודים מאוד קשים, ודורשים הרבה השקעה, הרבה עבודה עצמית, והרבה תרגולים בבית. אם לוקחים בחשבון עוד כמה שעות שבועיות של פר"ח או התנדבות אחרת לצורכי מלגה, זה לא משאיר הרבה זמן פנוי. מה שכן אפשרי לדעתי, זו עבודה בסופי שבוע במלצרות או בתחנת דלק, משהו ממש מצומצם, 2-3 משמרות בשבוע, אם זה אולי אפשר להסתדר. אני מציעה להתחיל את השנה ולראות איך מסתדרים עם החומר, זה מה שאני מתכוונת לעשות בכל אופן.

IdanXP

New member
אני מכיר כאלה מחשבונאות...

שמתחילים עכשיו שנה ב'. חלקם עובדים במשרה חלקית ומסתדרים יפה מאוד עם הלימודים וחלקם מעדיף שלא לעבוד. אם את לא עובדת כרגע, עדיף שתתחילי את השנה ככה ותראי איך את מסתדרת. תוכלי לחפש עבודה בהמשך. אם את עובדת, לא הייתי ממהר להתפטר, אלא מצמצם אולי בעומס העבודה, ומנסה את זה יחד עם הלימודים. אם תראי שאת מסוגלת לעמוד גם בזה וגם בזה... אחלה. כמו שכתבת... לאלה מחשבונאות יש מערכת עם ימים חופשיים שזה יתרון גדול למי שמחפש עבודה. נכון שצריך גם להשקיע בבית בימים האלה.... אבל אני לא מכיר כאלה שלומדים/מסוגלים ללמוד בימים האלה מהבוקר עד הלילה. אפשר חצי יום ללמוד וחצי יום לעבוד. הכל תלוי בך.

למעלה