שלום לכולם אני מעוניינת לעשות כישוף אהבה על בחור איך אפשר ומה אני צריכה לעשות?
C celeste9 New member 23/10/07 #1 שלום לכולם אני מעוניינת לעשות כישוף אהבה על בחור איך אפשר ומה אני צריכה לעשות?
T The Hooly Hooker New member 23/10/07 #2 יקירתי, רדי מיזה. כישופי אהבה הם דבר אגואיסטי. את אוהבת את הבחור? (אני מניחה שכן) אז למה את מעוניינת לפגוע בו? אהבה לא כופים באלימות.
יקירתי, רדי מיזה. כישופי אהבה הם דבר אגואיסטי. את אוהבת את הבחור? (אני מניחה שכן) אז למה את מעוניינת לפגוע בו? אהבה לא כופים באלימות.
R RainBird New member 24/10/07 #1 וכמובן, אסור לבקש לחשים על גבי הפורום וזו הפעם האחרונה בהחלט שאני מזהיר. בפעם הבאה אני מתחיל למחוק. ארדן
וכמובן, אסור לבקש לחשים על גבי הפורום וזו הפעם האחרונה בהחלט שאני מזהיר. בפעם הבאה אני מתחיל למחוק. ארדן
A A r j u n a New member 24/10/07 #4 הרי זה אחד הכישופים הפשוטים ../images/Emo13.gif הציגי את נושא הכישוף כאסתטי, נחשק ולא קל להשגה זו לא שאלה במאגיה - זו שאלה בשיווק
הרי זה אחד הכישופים הפשוטים ../images/Emo13.gif הציגי את נושא הכישוף כאסתטי, נחשק ולא קל להשגה זו לא שאלה במאגיה - זו שאלה בשיווק
פ פ ר י א ו ר New member 26/10/07 #12 ../images/Emo6.gif ישנו שיקוי נהדר, שמו "ביטחון עצמי" שותים במידה הרצויה, אך לא יותר מידי, כמה פעמים בשבוע. זה עושה פלאים! (בדיוק ניגמר לי החומר )
../images/Emo6.gif ישנו שיקוי נהדר, שמו "ביטחון עצמי" שותים במידה הרצויה, אך לא יותר מידי, כמה פעמים בשבוע. זה עושה פלאים! (בדיוק ניגמר לי החומר )
F Fairy24 New member 26/10/07 #13 שני מרכיבים נחוצים לכישוף המצליח הזה ../images/Emo13.gif ובקשר לזה ש"נגמר לך החומר" תחזרי באותה דרך שנכנסת, רק עם עוד קצת תוספות.
שני מרכיבים נחוצים לכישוף המצליח הזה ../images/Emo13.gif ובקשר לזה ש"נגמר לך החומר" תחזרי באותה דרך שנכנסת, רק עם עוד קצת תוספות.