שלום לכולם.

omer719

New member
שלום לכולם.

קוראים לי עומר ואני חדש פה , בדיוק סיימתי לראות את עונה 11 והבנתי שסטפאני ( המנצחת שלי ) השתתפה גם בעונה הקודמת , ואני מחפש כבר הרבה זמן כתוביות לעונה הזאת , למישהו יש? אם כן בבקשה תביאו לי את האתר או משהו אם זה אפשרי. תודה רבה.

TA2020

New member
העונה העשירית הסתיימה ממש לא מזמן בהוט

היא שודרה לפני הישרדות אולסטארס שמשודרת עכשיו בערוץ axn בהוט. וכמובן שסטפני היא ה-מלכה
. הכי יפה היה לראות בעונה שסיימת לראות איך שינו אותה מאיך שהיא הייתה באי לבין תוכנית הסיום. ממש שינו אותה ובהתחלה לא זיהיתי שזו היא... מה שקצת איפור ושיער נכון עושים לאנשים! לגבי הכתוביות אני לא יודע איפה ניתן למצוא אבל לגבי אהדת סטפני כל הכבוד!!! המשך כך!

Fairywitch

New member
גם אני לא זיהיתי אותה-

היא נראתה כ"כ חמודה על האי וכ"כ זוועתית עם האיפור

TA2020

New member
אממ אני דווקא התכוונתי יחסית הפוך

בשני המקרים היא נראתה חמודה. באי היא הייתה כמו שהיא בלי איפור ועם קוקו אז היא נראתה יחסית "פשוטה" וכמובן שבפרק של הסוף היא הייתה עם איפור ושיער שהפכו אותה ליפה אבל יפה מסוג אחר. בשני המקרים היא יפה אבל היופי שלה היה שונה בכל אחד מן המקרים... בכל מקרה זוועתית היא לא יכולה להיות אף פעם

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifאופס... ואני מסכימה-

זוועתית היא לא יכולה להיות

TA2020

New member
יש לך אולי תמונה שלה מהפרק האחרון

של הישרדות 11, הפרק סיום שבו מודיעים מי הזוכה. אני מחפש את התמונה שלה משמה כבר הרבה זמן ולא הצלחתי למצוא אז חשבתי שאולי לך יש?

היי חנה אדם וכולם../images/Emo9.gif

רק רציתי לעדכן שהחלפתי ניק. ואני עדיין קוראת אתכם, רק לא יצא לי לכתוב. (הקטנה שלי הייתה קצת מצוננת).

בטח יורשה

הניק הקודם היה שם הרחוב שהייתי גרה בקנדה, מאז חזרתי לארץ וביתי נולדה והרגשתי שגם אני צריכה לעבור הלאה. וגם יש הרבה דברים שהניק הקודם הזכיר לי, שהייתי מעדיפה לשכוח. השם של ביתי הוא זואי, אז זה מעין משחק מילים.

למעלה