שלום לכולם..

שלום לכולם..

חושבים על הגירה.. נבהלתי כשראיתי שזה לוקח כל כך הרבה זמן.. יש דרך מהירה יותר מאשר למעלה משנתיים? בנוסף, אני בעלת תואר ראשון בניהול והשנה אסיים תואר שני במנהל עסקים. האם זה שווה משהו בקנדה? מהן אפשרויות התעסוקה? והשכר? בעלי היקר, חשמלאי/טכנאי.. אך ממה שהבין בפורום הזה והמקביל, התעודות שיש לו מהארץ לא שוות כלום בקנדה. מה תהליך הוצאת רישיון חשמלאי שם? האם זה קשה למי שלא דובר/כותב/קורא אנגלית ברמת שפת אם? תודה על כל תגובה ושבוע טוב

למה בכלל חשמלאי צריך אנגלית??

אולי אנגלית בסיסים כדי לתקשר עם לקוחות לא מעבר לזה.לדעתי התעודה שלו מישראל תספיק בהחלט.

ממש../images/Emo31.gif כי חשמל קשור בבטיחות וסכנת מוות

ולכן חייבים לעבור בחינת הסמכה קנדית, וכדי לעבור אותה צריך ללמוד בקורס שניתן בשפה האנגלית, והבחינה היא בשפה האנגלית. המערכות גם בנויות באופן שונה, למשל אין כאן ממסרי פחת, ויש בכל בית שני מתחים שונים. ולכן הוא יצטרך לעבור הסבה לפי המפורט בקישור שלמטה:

Jigal

New member
אין ממסר פחת?

מה עם הגנה נגד התחשמלות? הארקה בלבד? אגב, חשמלאי צריך לדעת לקרוא כתבי כמויות ותוכניות הדורשות ידע באנגלית טכנית

יש צורך באנגלית בינונית ומעלה כדי לעשות הסבה

של רישיון החשמלאי, ראי בתשובתי לשימי תבורי את הדרישות לגבי כל פרובינציה. ברור שהידע הקודם שלו מישראל ייקל עליו מאד בלימודים, אבל עדיין צריך לעשות את בחינת ההסמכה, או לעבוד כעוזר חשמלאי בלי רישיון אצל מישהוא שיש לו רישיון. לגבי מנהל עסקים, כן זה שווה, תוכלי לחפש עבודה אצל הרבה מאד סוגי מעסיקים, תצטרכי בהתחלה להתפשר על תפקיד ושכר, אבל כשהאנגלית תשב לך טוב אחרי שנה שנתיים כאן השמיים הם הגבול בהתאם לכישורייך.

TrigATUSA

New member
אני חושב שלתואר שני תמיד יש ערך

בקבלה לעבודת צווארון לבן אני חושב שיש בסך הכל הרבה עבודה לאנשים במחלקות פיננסיות, בבנקים ובחברות פרטיות תלוי כמובן מה התחום שלך ומה את יודעת לעשות

תודה לכולכם.. ../images/Emo39.gif

מפחיד.. לא פשוט.. צריך לחשוב טוב טוב לפני שמחליטים.. מודה לכם על המידע.. שבוע נפלא..

למעלה