שלום לכולם =)

nirk9

New member
שלום לכולם =)

היי, אני ניר... שלשום בערב ראיתי את הספר "הסוד" מונח על השולחן בסלון, התחלתי לקרוא קצת וממש נדהמתי, הבנתי על עצמי הרבה דברים. ראיתי את הסרט אתמול ואני מוכרח להגיד שאני באמת אמין ש"הסוד" באמת יכול לעבוד, כן גם עליי, כמה שזה נשמע לי מוזר... עכשיו, איך באמת אני יכול להאמין בזה? למשל, בסרט אחד מהמורים של הסוד אמר לעשות ניסוי- דמיינו שיש לכם סכום של כסף שתשיגו ב-30 הימים הקרובים... האם זה באמת יכול לקרות? ואני לא מדבר רק על הכסף, האם הסיפורים הנפלאים שמקשרים לסוד באמת נבעו מהשימוש בו ורק מהשימוש בו? מעצם המחשבה השתנה משהו בחייהם? אודה לכם אם תעזרו לי להבין קצת יותר, ניר.

אין ספק

שאחרי שמנקים מהתיאוריה את החלקים המיסטיים והפסאודו מדעיים שלה אפשר למצוא בה גרעין של אמת - גישה חיובית לחיים מקדמת אותך בים של מקומות, עם זה אין בעיה וזה גם לא מיסתורין כזה גדול. מצד שני, להאמין שסרט אחד יהפוך אותך מלא יוצלח למלך העולם, קצת יומרני - העולם מתחלק לאנשים אפקטיביים ואנשים לא אפקטיביים ומה שאנשים לא אפקטיביים עושים הוא לקנות, בכסף מלא, כל מיני פתרונות קסם שהאפקטיביים מנפיקים להם כמו דיאטות פלא, תורות רוחניות מן המזרח והפלאפון החדש המא-א-א-מם של נוקיה
. אם כי שמעתי שלפחות לגבי מציאת חניה השיטה עובדת פלאים (לא ניסיתי, אני יש לי טוסטוס, אין לי בעיות חניה
).

ע ו פ ר ה

New member
היי ניר

לדעתי צריך סבלנות ואורך רוח. יש דברים שאנחנו רוצים ומאמצים את דרך הסוד להשגתם. לעיתים הם סותרים את האמונות שלנו או את הערכים שלנו ואז ישנו עיכוב. מה שבטוח זה שהדרך של הסוד מראה לנו אותם ואז אפשר לטפל בהם. אחד המקרים האחרונים שקרו לי הוא כזה. החלטתי שאני משנה כיוון עבודה ורוצה להרצות ולעשות סדנאות. הודיתי ליקום על ההרצאות והסדנאות שאני עושה ועל האנשים שבאים. הודיתי ליקום על ההזדמנויות שיש בדרכי ועל כך שהוא מראה לי אותם. למחרת קיבלתי מייל ממישהו ששאל אם אני רוצה לעשות הרצאות אצלי בסלון למרצה מסויים. שלחתי לו מייל שאני רוצה להיות מרצה במאגר שלו. כבר שתי הרצאות יש על הפרק ואנחנו מתחילים בשיתוף פעולה. באהבה עופרה

למעלה