שלום לכולם יש כאן אחת שיש לה צעצועי מין ומבינה קצת בסאדו ורוצה להכיר אני מת לסאדו
נ נער חמודד New member 7/11/07 #1 שלום לכולם יש כאן אחת שיש לה צעצועי מין ומבינה קצת בסאדו ורוצה להכיר אני מת לסאדו
ה העולם החדש New member 7/11/07 #2 אתה וביקורי פתע האלה ממש מגניבים אולי תשאר קצת יותר?תכתוב,תשתתף,תיקח חלק פעיל במקום לעשות "פגע וברח"כל קצת זמן?
אתה וביקורי פתע האלה ממש מגניבים אולי תשאר קצת יותר?תכתוב,תשתתף,תיקח חלק פעיל במקום לעשות "פגע וברח"כל קצת זמן?
נ נער חמודד New member 7/11/07 #5 חח חמודים אתם ני מתגעגע אליכם בגלל זה מי אתם עולם חדש?ומאושרת חזקה ספרו עליכם?מאושרת בואי סאדו ביחד חח כפרע,שמעי בדיחה מה אומרת זונה שאנסו אותה?פרצו לי לעסק
חח חמודים אתם ני מתגעגע אליכם בגלל זה מי אתם עולם חדש?ומאושרת חזקה ספרו עליכם?מאושרת בואי סאדו ביחד חח כפרע,שמעי בדיחה מה אומרת זונה שאנסו אותה?פרצו לי לעסק
D dd חזקה ומאושרת New member 7/11/07 #6 אונס - זה אף פעם לא מצחיק ../images/Emo88.gif בדיוק קראתי על הנאנסת משומרת שניסתה להתאבד אתמול - זה היה בעמוד הראשי של תפוז כ"כ עצוב וכואב
אונס - זה אף פעם לא מצחיק ../images/Emo88.gif בדיוק קראתי על הנאנסת משומרת שניסתה להתאבד אתמול - זה היה בעמוד הראשי של תפוז כ"כ עצוב וכואב