שלום לכולם

alti26

New member
שלום לכולם

אז זהו חזרתי היה טוב מאוד יפה ברגעים מסויימים ,אבל טוב שנגמר בתורכיה עם לא נכנס קטע של דיוויד הם כנראה לא יודעים מה זו איכות . הדרישה שם היא להיפהופ גרמני ,פולני ותורכי מהניין כן מושך לא במיוחד חסרה תשוקה בשירים לא התחברתי בדמיוני חשבתי שארקוד עם משהי אך זה נשאר בדמיון וכנראה לא ימומש . יש לציין כי היו שם תיירות מאוד מרשימות ושמשכו את עיניי גם בגילאים טיפה יותר גדולים משלי שהיה בהם שיק כדי להציג את עצמן ידעו לרקוד ויתכן באם הייתי רוקד מרוב עוצמתן היו מורידים אותי בסיבוב ראשון . הנוף התורכי מזכיר רמלה ולוד הישנים לא מפוטח במיוחד לא כלכך אהבתי אך השקט והמנוחה עזרו לי למלאה מצברים וזה חלק מהמטרה . טוב מצפה לראותכם בירושלים או בהרצליה וגם נשמע רצון למפגש אז ממתין בסבלנות להודעה נב מה כבר יכול להפתיעה אותי . אז בנימה של תקווה טובה ורצון לבשורות טובות דודי אלטמן מודיעין נובמבר 2007

alti26

New member
פירוט נדרש

חזרתי אתמול מאנטליה טעם אישי לא אהבתי זו מזכירה לי ערים כגון לוד רמלה מלאות סימטאות גועליות ולא מטופחות . בשווקים ניתן למצוא פרטים שנתן למצוא טובים מהם בארץ בחלק מהחנויות משתמשים בלירות תורכיות שיותר זולות לנו וניתן להתמקח איתם (מיצווה) המחיר יורד פלאים באם מראים לו אי שביעות רצון מעלות המוצר או עלות לא מוצדקת והכי הם לא אוהבים שעוזבים את החנות שלהם ללא קנייה אז המכיר יורד.אל דאגה יזהו שאתם ישראלים בשניות הראשונות גם באם תדברו בשפה אחרת.הפטנט הוא לא להראות להם שהבנתם שהם יודעים את שפתכם תמשיכו לדבר בשפה זרה ואז השירות הוא אחר.דוגמה קטנה ניסו למכור לחברי מוצר שלא כל כך התלהב ממנו והמחיר שהם דרשו בשוק היה גבוה אז כשביקש לעזוב נחסם פיזית עד שיקנה משהו הינו צריכים להפעיל טיפה אגרסיה על מנת שיעזבו אותו ויתנו לו לצאת מהבסטה שווה לבקר בנמל של אנטליה הוא יפה . הכלל הוא שבכל חנות ניתן להוריד מחיר גם כאשר מדובר בחנות יוקרה המחיר יורד תוך כדי ויכוח חינני זכרו הכסף הוא שלכם . באנטליה יש מלון בהרצה שנקרא פרדיסו קלאב הוטל -לא להכנס אליו ובאם מדובר בדיל רצוי לוותר האופציה החלופית היא אזור קאמר על כל מלונותיו או ספציפית מלון קונקורד או מלון פנטזיה באיזור קאמר שעה מאנטליה אך שווה כל שקל מומלץ ברמות אל . על פרדיסו קלאב הוטל ניתן להגיד מספר דברים השירות שם הוא לשני אוכלוסיות בלבד גרמנים ופולנים או אנגלים באם אתה כזה ישתדלו לרצות אותך ויתנו לך הכל .ברגע שיקלטו שאתה ישראלי המחשבה שלהם שאתה מנסה לנצל אותם ואז יורד השרות שלהם כל יום הייתי צריך להזכיר להם לנקות את חדרי הדיל שלי היה הכל כלול אני רק יואמר כי האוכל היה מתחת לכל ביקורת חומם מספר פעמים והיה טפל .הכמויות הרשימו את הזרים אך לא היה למוצרים טעם יש לשף מצרכים ,אך הוא לא יודע מה לעשות איתם הקינוחים היו לא טריים וחסרי טעם בכלל.בשעה מסויימת בלילה החליטו צוות המלון להכריח אותנו לשלם עבור המשקאות שרכשנו בניגוד לסברה כי הכל כלול יש לציין כי המלון מפורסם כ4 כוכבים אך מבדיקה אולי שני כוכבים נפלו לו . אין מה לעשות במלון חוץ מלשמוע מוסיקה תורכית או גרמנית איטלקית אנגלית ע"י זמרים אורחים שמגיעים ל3 שעות הופעה תחת ציוד הגברה מינימלי ואימפרוביזורי. הדיסקוטק של המלון חמוד למרות שהוא קטן המוסיקה המנצחת היא רוסית גרמנית תורכית ושירים סגנון 80-90 לא יותר מזה .זכרו טורקי עושה כבוד לכדורגלני הרכש הישראלים שעברו לליגות אירופאיות כמו רביבו . אז זהו קחו עצה וישמו את הכתוב לבל יטב לכם דודי

למעלה