שלום לכולם...

שרון611

New member
שלום לכולם...

ראשית כל, כל הכבוד על העשייה והדאגה אחד לשני ! שנית, אולי למישהו יש בגדי חורף במידה 2 ובמידה 6 עבור 2 הבנים החמודים שלי. רק בקשה אחת, אנא, שנה שעברה קיבלתי שקיות מכמה אנשים טובים ובאמת אני מודה להם מכל הלב אבל- הבגדים היו עם כתמים, רחבים ללא צורה, בקיצור מתוך כל השקיות מצאתי כמה בגדים בודדים שהיה ניתן להשתמש בהם. הודיתי להם ע"ג הפורום וכמובן שלא ציינתי דבר. ושלא תבינו לא נכון, אני באמת מודה לכל מי שפותח את הלב ונותן משלו אך- אין לי רכב ואין לי רשיון נהיגה והייתי צריכה לעשות שמיניות באויר כדי להלוות את הרכב מההורים ולבקש מבעלי שיסיע אותי. ולפעמים אף לקחתי 2 אטובוסים כדי להגיע לתורם... אז לא רק בשבילי, אלא גם עבור כל האחרים שמקבלים, גם ככה לא נעים לי ולכל אחד שמבקש להזדקק למתנות חינם ואף אחד לא חייב לי דבר, אבל אם יש מישהו שיש לו אפשרות לעזור ולתת דברים טובים, אשמח! סליחה ותודה מראש.

צודקת שרון מסכימה אם כבר נותנים אז דברים טובי

טובים יש אנשים שפשוט לא עושים מיונים אז אני אישית יודעת כי בשכונה שלי אנשים מביאים לי המון שקיות של דברים ואני ממינת ולפעמים שואלת את עצמי מדוע לא טרחו לרדת ישר לזבל מאשר להגיע עד אלי ואני לא מדברת על דברים שראויים ללבוש ופשוט לא מתאים או קטן או שלא בטעם .... אלא על ביגוד שראוי ללכת לפח כתמים שלא יורדים ישן מאוד או בצבעים דהויים אז צריך לשים לב

למעלה