שלום לכולם

ORGANICfood

New member
שלום לכולם

אני לא בטוח שאני במקום האידיאלי (פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים ) רציתי טיפ/המלצה לגבי חברת הובלה אמינה שמספקת גם שירות אריזה לפני הובלה ואם אפשר לא יקרה .... אשמח ללמוד מנסיונכם.... בברכה שחר.

psa

New member
שלום שחר -בשעה טובה../images/Emo39.gif

כדאי לציין אזור מגורים . פניות רק במסרים - למנוע פרסום.

ORGANICfood

New member
תודה ,צודקת !!

אני עובר מחולון לערד....... ואשמח שיפנו אלי במסר לגבי המלצות למובילים+אריזה אמינים וזולים (רק במסר למניעת פרסום בבקשה)

psa

New member
שיהיה בהצלחה...

גרתי בערד לפני הרבה שנים. אני מקווה שתקבל כאן תשובות .

psa

New member
בוקר טוב שחר

צר לי ,אך עזבנו את ערד לפני הרבה הרבה שנים. מה שבטוח שהיא הרבה הרבה יותר שקטה מאשר המרכז. דרך צלחה.

ORGANICfood

New member
היי ......

עכשיו חזרנו משם.... איזה מקום יפה , איזה אויר צח , דיור כל כך זול .... פשוט גן עדן..... אהבתי !

psa

New member
נכון מאוד....

אויר צח מאוד .... איך שכחתי פרט חשוב זה? החורף... קר מאוד... אם יתמזל חורפכם...יהיה לכם גם שלג... (לאט לאט הזיכרון חוזר
)

קשכפית

New member
אני גדלתי בערד

היה מקסים אז... כבר עשרים שנה שאני לא גרה שם אבל מבקרת הדעה שלי היא משוחדת, כי הדברים היום שונים מאוד מאיך שהיה פעם. אהבתי את המקום אהבת נפש ולא האמנתי שיום אחד לא אחייה שם אבל לחיים יש דינמיקה משלהם אני לא יודעת איך יהיה לכם היום, כשאני גרתי שם אהבתי אבל הרבה מאוד השתנה מאז. גם האוכלוסיה, גם הנהגת העיר, גם כל האוירה כמובן. בכל זאת אני הייתי שם מגיל שנתים והעיר עצמה הייתה רק בת שנה זה היה מיוחד ואיכותי. * אם תחפש לקנות שם בית קרקע יפה אז אמא שלי בדיוק רוצה למכור דירה
חה חה שיהיה לכם חיים טובים שם. מה שבטוח הנוף של המדבר נפלא, האויר גם כן.

למעלה