שלום לכולם!

צופה121

New member
שלום לכולם!

רציתי לשאול אן מישהו יוכל לעזור לי: אני מנגן על קלרינט. כרגע אני לומד לבד. אני כעת מנגן עד סווף הרגיסטר השני,ואני כעת רוצה לדעת איך ממשיכים "לעלות" הלאה בסולם הצלילים. אם מישהו כאן יודע לנגן על קלרינט,הייתי שמח אם יוכל לענות לי. אני מצרף כאן ציור עם קלרינט.כל לחצן מסומן עם מספר. וא"כ,מי שיודע- אני כאמור צריך לדעת איך אני מתקדם מסוף הרגיסטר השני והלאה. שיכתוב לי למשל : רה: תלחץ על הלחצנים שמספרם (לפי הציור..) הוא: __ ו- ___ ו- ___. מי: לחצנים שמספרם הוא: __ __ -__. מצפה לעזרתכם הדחופה!!! תודה!!!!

צופה121

New member
סליחה...

אני רואה שהציור לא הגיע ברור. אז אם כן- מי שיכול,שישלח לי במסר אישי את האימייל שלו,ואז אוכל לשלוח לו את הציור בצורה מיטבית. לחלופין,מי שיכול-שיענה לי ללא ציור, אלא למשל= רה:תלחץ על הלחצן השני והשלישי של השלוש העליונים,והאמצעי מבין השלושה התחתונים... המון המון תודה!!!!!!!!!!11

אילת441

New member
אצבוע בקלרינט

אני אנסה להסביר בלי התמונה, מקווה שזה יהיה מספיק ברור... רה - סוגרים את החורים השני השלישי והרביעי (כלומר משתמשים באמה והקמיצה של יד שמאל ובאצבע שלי יד ימין), ומוסיפים את זרת ימין על הכפתור של סול דיאז/רה דיאז. מאחורה-שניהם. רה דיאז - מוסיפים לרה את הכפתור הקטן שמתחת לחור החמישי, או שסוגרים את החור החמישי במקום את הרביעי (כמו שעוברים מפה לפה דיאז באוקטבה השניה). מי - כמו רה, רק בלי לסגור את החור הרביעי. פה - מוסיפים למי את הכפתור הקטן ביד ימין של דו דיאז/סול דיאז. אצבוע נוסף - בדיוק כמו רה דיאז אוקטבה שניה רק לשנות את הנשיפה (זרם אוויר חזק יותר). פה דיאז - רק החור השני סגור, זרת יד ימין עדיין על הכפתור של סול דיאז/רה דיאז, וכמובן שניים מאחורה. סול - כמו פה דיאז וסוגרים גם את החורים הרביעי והחמישי. בהצלחה!

צופה121

New member
אילת,תודה רבה רבה..!!כל הכבוד על ההשקעה..

זה בהחלט עוזר לי מאוד!.אז כאמור-תודה...

למעלה