שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני אלישבע מירושלים. רק היום גיליתי את הפורום הזה ומהיום אתחיל גם להיכנס .. אני נסעתי לפולין ביולי זאת היתה חוויה באמת טובה וקשה והאמת היא שעדיין אין לי מילים כדי להגדיר את זה אתם יכולים להבין אותי כי גם אתם נסעתם וגם אתם הרגשתם כמוני , כיום המסע מלווה אותי כל יום (לפעמים זה קצת מעצבן לחשוב על זה כל יום) והדבר הכי מוזר הוא שזאת לא אני שמתחילה לחשוב על זה, כשאני רואה דברים והם מזכירים לי את השואה למשל לפני חודש אני וחברות שלי היינו במעבדה של הבצפר והיה מין כלין ישנים וחלודים ובאותו רגע שכולנו ראינו את זה בפתאומיות כולנו אמרנו ביחד "אווי אך זה מזכיר את השואה.." וזה באמת מראה לי שבחודשים הראשונים אנחנו לא יוצאות מזה... היה נעים להכיר...

Galuush

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה. אני גל בת 17 וחצי. יצאתי למסע לפני חודשיים בערך, חזרתי לפני יותר מחודש. המסע הזה הוא מסע מדהים. אני חושבת שזה הגיוני שכל מיני דברים יזכירו לך את המסע... כי באמת זו חוויה שלא חווים כל יום והיא קשה. אני חושבת שעצם העובדה שאת זוכרת, היא שבאמת היו לך מדריכים מעולים, שהצליחו לגרום לך לזכור אותו טוב טוב- וזה חשוב!! חשוב שנדע מה לא לעשות אף פעם!! השתלבות מהירה

שירנות

New member
היי אלישבע../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
אני שירן בת 17 מחיפה נסעתי לפולין לפני חודש וקצת(ב-2/10) . גיליתי את הפורום הזה לפני שנסעתי פורום מצויין וחשוב!!! אני מבינה שקשה לך לתאר את המסע במילים בדיוק לפני כמה ימים כתבתי כאן את החוויות שלי מהמסע והיה לי מאוד קשה לכתוב לא ידעתי מאיפה להתחיל מה לכתוב על מה לכתוב כמה לכתוב בקיצור לקח לי המון זמן לסיים את זה,וגם אם שואלים אותי התשוובה שלי היא תמיד כיף-אני חושבת שמאוד קשה להסביר את החוויה הזאת,בעיקר למי שלא עבר את זה. גם אותי המסע מלווה כל הזמן ואת צודקת זה הדברים שמזכירים לנו אותו כמעט כל דבר מזכיר לי את המסע...זה דיי מבאס לחשוב על זה כל הזמן אבל זה גם חשוב מאוד,אל תשכחי את זה..זה אומר שזה היה משמעותי שזה עשה לנו משו מיוחד שזה נחרט בנו תחשבי מה זה עשה לך אם את עוד חושבת על זה כל יום מאז יולי. בכל מקרה...נשמח לראות אותך פה
תמיד נחמד שיש אנשים חדשים בפורום. השתלבות מהירה.

למעלה