שלום לכולם!

roaic

New member
שלום לכולם!

רציתי רק לומר לכל אחד ואחת מכם...המון תודה. תודה שהייתם איתי ברגעים הלא קלים,בימים האחרונים. אנרגיה אחרת שטפה אותי,בשעות האחרונות...........ואני חש ומרגיש שזוהי לא סתם אנרגיה חולפת. דברים מתחילים להתבהר לי לאט לאט........וגם לכם יש חלק בזה. אז שוב,תודה לכם..אנשים יקרים.

rshaim

New member
בוקר טוב רועי שימחת אותי הבוקר ../images/Emo140.gif

זכור שעדיין יש לך את האוזן הקשבת היד המושטת ההגה לכוון לאן שברצונך לנסוע עצה ועזרה מתי שתבקש וחיבוק כשתצטרך והכי חשוב, אתה לא לבד יש לך איתך תמיד מלוים- יש את המדריכים הרוחניים שהם שם בשבילך, וכל הבריאה מוכנה לשאלותיך, והרבה אנשים מסביבך, שמוכנים להושיט יד. אז אל תפחד להושיט יד ולאחוז כשאתה מרגיש צורך בוקר נפלא ושמח לך

"ישמחו כי ישתקו וינחם אל מחוז חפצם"-תהלים, ק

"כמה מדויק הוא המלך דוד. להגיע אל המטרה מתוך שקט, לא מתוך ברבור ומאבק. השקט מוליד שמחה, הנחיה תבוא מאליה, עם השקט ועם השמחה. ומהו מקום זה? זהו מקום החיבור בין האין והאינסוף, המקום שבו אין משמעות לדבר, וכל דבר מקבל את מירב המשמעות, זהו מקום האחדות." שבת שלום

DEL7

New member
נורא יפה אפרים ../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהבת את דברי דוד מתהילים ע"ג י"ג : "אך ריק זיכיתי לבבי וארחץ בנקיון כפיי" אני מפרשת זאת כך : הרגע בו אני מזכה (זיכוך/זכות) את ליבי ב " ריק " , מטהר אותי

maysabel

New member
בוקר אור :)

מאמיה

New member
כאן ועכשיו נפלאים לכולם - בבוקר בצהריים ובערב

רועי, שתזכה לעוד הרבה רגעים נפלאים ותבחר באור ובאושר.

למעלה