שלום לכולם

rinatk1977

New member
שלום לכולם

ביום שישי האחרון קיבלתי טלפון מג'סיקה שה"תלוננה" שנעלמתי בתקופה האחרונה.. אז קודם כל, ברוכים האורחים החדשים, הצטערתי לשמוע על אובדן הגיס שלא תדעו עוד צער... אז נכון, בשבועיים האחרונים עברנו תקופה לא קלה בבית והראש לא היה במקום בכלל לצערי איבדתי 3 מכרים מהמחלה הארורה הודעה ראשונה קיבלתי ביום ההולדת ה-30 שלי ובמקום לחגוג כמו שצריך בכיתי בבית ובמשך שבועיים לאחר מכן עוד אחות של חברה ועוד מישהי מהעבודה (כולם חברות קרובות) חמתי, שאני מאוד אוהבת ומאוד קרובה אליה הרגישה לא טוב בכלל ופונתה לבית החולים ברוך השם הכול בסדר אבל זה לא היה נעים.. .עכשיו שלחנו אותה לסוף שבוע באילת עם אחותה להירגע (לחץ דם גבוהה ודופק מהיר - עשו לה א.ק.ג. לא מצאו כלום ברוך השם) יום שני ושלישי שכבתי בבית בגלל כאבי גב (על פי הרופאה אלו היה צירי ברינקסטון) בעסק של בעלי הברקים עשו נזק והפעילו את כל הטפטפות האש וכל החומר הלבן שיוצא מהמיכל של המטפה גרמה לנזק והרס (רק המילוי מחדש של המטפות עולה 20 אלף ש"ח - מזל שיש ביטוח) אוף יצא ארוך... שבת נחנו ולא יצאנו מהבית.!!!! עכשיו עם כוחות מחודשים אני כאן וחזרתי... נשיקות וחיבוקים לכולם..

יו, איזו התמודדות בכל כך...

מעט זמן!!!! מקווה שיעברו עלייך ימים טובים יותר ובאמת, שכל החששות הבריאותיות מהיום והלאה, יתבדו כ"סתם" תרגישו טוב אורית

פרלמנים

New member
רינת היקרה../images/Emo201.gif שיהיו רק בשורות טובות

טוב לראות שחזרת אלינו, מחכה לטלפון ג'סיקה

rinatk1977

New member
הי ג'סיקה

תודה מותק,, עד איזה שעה אפשר להתקשר אליך.. אני לוקחת את סבתא שלי לביקור אצל אח שלה אז אני יתפנה רק בערב...

פרלמנים

New member
ראיתי שצלצלת מותק

היה לי יום קצת קשה...דניאל לא מרגיש טוב. נדבר מחר? נשיקות, ג'סיקה

אירנה ק

New member
מאחלת לכם שבזאת הנקודה

יגמרו כל הצרות. תנוחו ותתחילו דף חדש מלא בשורות טובות

סבתא53

New member
אוף איזה שבוע קשה

מקווה שהשבוע הקרוב יהיה הרבה יותר טוב. תנוחי את צריכה הרבה כוחות להמשך נשיקות סבתא של אורון

למעלה