שלום לכולם :)

DaNa BaNaNa1

New member
שלום לכולם :)

אני משתחררת עוד שבוע, מה שאומר שאני כבר שבועיים בחפש"ש, יושבת בבית בלי לעשות כלום, דבר שעם הזמן התחיל להוציא אותי מדעתי. התכנון שלי היה להתחיל לעבוד במפעל בקיבוץ ויחד עם זאת להשכיר שם גם חדר. אבל כמובן שלא הכל הולך לפי בקשתי ולפי הטיימינג שלי, וזה לוקח קצת זמן. השאלה שלי, היא האם יש לכם הצעות ורעיונות לתחומי עבודה מסויימים, אין לי בעיה לעבוד הרבה שעות ולהיות על הרגליים, רק לא להשתעמם בבית... ועוד דבר, חשבתי לטוס לעבוד בחו"ל עוד מס' חודשים, אבל אני לא ממש יודעת איפה. עבדתי כבר באירופה ולא היה משהו, ההתלבטות שלי היא בין ארה"ב לניו זילנד אוסטרליה (בעלת דרכון הולנדי). או שבכלל בגלל האזרחות כדאי לי לעשות משהו אחר באירופה. תודה וסורי על החפירה...

Haunted

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברכות על השחרור
המלצות על עבודה ? זאת שאלה כללית מדי. אם את בכיוון של מועדפת את יכולה לנסות תחנות דלק, או מלצור באילת, או אבטחה. את יכולה לנסות גם שירות לקוחות. הרבה חבר'ה אחרי צבא הולכים לעבוד בזה. לגבי טיול, אם את מתכננת אחד כזה, תעשי אותו בזמן הקרוב, לפני שאת מתחילה ללמוד. לגבי עבודה בחו"ל - מניסיון של חברים, זה לא תמיד משתלם ואפילו קצת מסוכן. להתפס בעבודה שחורה בארה"ב זה בכלל לא נעים, וגם לא תמיד מצליחים להגיע לרווח. הייתי מציע לך ללכת בכיוון אירופה או ניו זילנד ואוסטרליה כמו שאמרת. בהצלחה

WorldCenter

New member
אהלן

בקשר לעבודה, את יכולה למצוא עבודה למשל בקניון או מרכז קניות הקרוב לבית שלך... לשל בחנויות קמפינג, בגדים, אלקטרוניקה וכו, לקבל מינימום ולהוסיף לזה בונוסים (ברוב החנויות יש בונוסים). בקשר לחו"ל אם יש לך דרכון הולנדי, את יכולה לעבוד באירופה בנוגע לאוסטרליה ניו זילנד וארה"ב אני לא חושב שאת יכולה חוקי.

EmGee

New member
עם דרכון אירופי

ניתן לשהות ולעבוד באופן חוקי באוסטרליה וניו זילנד. בקשר לארצות הברית, זה לא מקנה אישור עבודה, אבל ניתן לכנס לארה"ב חופשי ללא צורך בויזה.

למעלה