שלום לכולם....

dan1664

New member
שלום לכולם....

אני גבר בן 47 נשוי +ילד בן תשע שאלתי היא האם אפשר להגיע לקנדה כתייר ושם למצוא עבודה האם הקהילה היהודית עוזרת ואם כן היכן הסיכוי הגבוה ביותר למצוא האם ישנה אפשרות לקבלת ניירת בזמן המצאות בקנדה ובכלל אשמח לקבל כל עצה ומידע דרך אגב אין לי מקצוע מוגדר {למרות שאני עוסק במגוון תחומים }כאוטודק תודה ויום מקסים דן

זו לא דרך טובה, קנדה לא מאירה פנים למי שלא

עושה הגירה מסודרת. הקהילה היהודית אינה מסייעת למי שמגיע ללא ניירות הגירה מסודרים וגם אז הסיוע מוגבל לחבילות שי לחגים, סיוע בקבלת ריהוט משומש, הפנייה לקורס לימוד אנגלית, וסדנאות הכנה לעבודה (כתיבת קורות חיים, ראיונות, וחיפוש עבודה) זה גם לא אחראי לעבור עם ילד, לפני שיש לך אפשרות להכניס אותו לבית ספר. ילדי תיירים אינם זכאים לחינוך ציבורי חינם, והחינוך הפרטי יקר. אם אין לך תעודות מקצוע, קשה יהיה לך למצוא עבודה כיוון שתעודות פורמליות חשובות למעסיק הקנדי. אתה רוצה להגר? אם יש לך מצב ל 67 נקודות (ראה קישור במאמרים למעלה) אתה יכול להתחיל תהליך הגירה מסודר שייקח כשנתיים ואולי 3. אם אין מצב כזה, הסיכוי שלך להגר לקנדה, נמוך.

אולי מסלול אלברטה?

האם ייתכן שחיפוש מרחוק אצל מעסיקים באלברטה יניב משהו במסלול הייחודי שלהם? הרי יש שמה הרבה ביקוש דווקא למקצועות לא אקדמיים.

למעלה