שלום לכולם....

הקוטף

New member
שלום לכולם....

אני בחור צעיר ככה בן 19 יש לי ידע בפוטושופ יפה מאוד.. וגם לא‏ ‏למדתי את התוכנה... עכשיו אני רוצה ליצור דברים בסגנון תלת מימדי... דברים מטריפים... כגון שערים ועמודים וכתרים... אם בכלל הבנתם... אבל אני רוצה להשקיע בתחום חזק! מה אנשים טובים כמוכם יכולים להציע לי לעשות בנידון? אשמח מאוד לעזרתכם!

Newbie 91

New member
שלום לך בחור צעיר

:D בכל מקרה, טוב שיש לך ניסיון בפוטושופ, זה בסיס טוב כי תצטרך אותו להמשך, אבל רק תיהיה מודע שיש ללמוד הרבה הרבה יותר מאשר כמות הידע הטכני שפוטושופ דורשת. איפה מתחילים? בימים של היום יש כל כך הרבה מקורות, מדריכי ווידאו ובכלל אנשים נחמדים שמוכנים לעזור. קודם כל, תתחיל להכנס לאתרים שיש בהם טוטריאלים, באתר www.3dtotal.com יש הרבה מדריכים מאוד נחמדים למתחילים... שווה בדיקה. באתר www.3dbuzz.com יש מדריכי ווידאו למתחילים על כל התוכנות החזקות בשוק Maya, Max, XSI , Cinema גם מאוד מומלץ. לגבי בחירה של תוכנה, פשוט תוריד גרסאות נסיון של כל אחת מהתוכנות , ותבחר את האחת שהכי נוחה ומובנית לך.. עם כל התוכנות אפשר להגיע לאותם תוצאות, בטח בשלב ההתחלה, אז אל תיהיה מודאג מזה. כל עקרון שתלמד בתוכנה X תוכל ליישם בתוכנה Y אז ברגע שתדע את הבסיס זה לא קריטי בכלל איפה. יש כמה פורומים ישראלים טובים, בדגש הפורום הזה, אם זה משהו שקשור לאנימציה אז פורום אנימציה בתפוז ויש את www.cgisrael.co.il גם פורום נחמד אם הרבה חברה שמוכנים לעזור. אז זהו, שיהיה בהצלחה.

הקוטף

New member
אמממ ממש תודה לך, אתה איש טוב

בכל מקרה הגישה שלי לסגנון הגרפיקה בתלת מימד הוא יותר מבחינת ליצור תמונות... עוד מעט אביא לך דוגמא כמו אני מתכוון

הקוטף

New member
עשיתי הכל לבד בפוטושופ

אבל עבדתי על זה כמו משוגע וזה יצא לא‏ ‏הכי יפה... אני רוצה שזה יהיה משהו די דומה לתלת מימד...

edi6011

New member
לא רע בכלל

אבל בהחלט בשביל דברים מטורפים אתה צריך תלת מימד אבל עדיין תצטרך לעבוד כמו מטורף בשבילם

הקוטף

New member
.מממ...

יערוך לי הרבה זמן עד שאני יקלוט את התוכנה? כי באנגלית אני לא משהו.....

edi6011

New member
החלטה קשה

סתם חבל להתחיל כאן שוב את הנושא איזו תוכנה הכי טובה אני למשל לומד מאיה עברתי כמה פעמים על כל מיני שיעורם על מקס ו xsi הכול אותו עיקרון ברגע שהיו לך הידע מה זה תלת מימד כל התוכנות זה אותם מושגים ההבדל זה הממשק (לעניות דעתי) ולאחר שלמדת את הבסיס ובהשקעה תוכל לעבור לכל תוכנה שהיה בהצלחה

למעלה