שלום לכולם

שלום לכולם

במהלך החודש הקרוב תזכו לשמוע אותי מזיין לכם את השכל לרוב עם הרבה פנינים מעולם הכדורגל העולמי.בקיצור,אני אשמח לתרום לכם הרבה עיניין וצבע לדיונים,כאוהד ברזילאי מושבע,בעל שורשים ברזילאים משפחתיים: יש לי משפחה רבה שחיה כיום בברזיל(סאו-פאולו וקורטיבה,למי שמכיר) וכבר מגיל צעיר אני זוכר ביקורים של דודתי מברזיל בארץ שנפלו פחות או יותר על המונידיאל. ב-94,למשל,היינו יושבים ביחד בשעות לילה מאוחרות(אני בשנות היסודי המוקדמות שלי) ופשוט עודדנו במלוא מובן המילה,כי בברזיל עידוד זו אומנות לכל דבר,ואני יכול להעיד על כך כי הייתי בצרפת 98 בחצי הגמר בין ברזיל להולנד בוולודרום של מארסיי.....וזה היה מדהים. בהיזדמנות אני אספר לכם על המונדיאל הראשון שלי,בארה"ב,שבו הייתי משוגע לחלוטין בנושא והכנתי טבלאות סטטיסטיקה ודברים דומים,הייתי קם באמצע בחופש ב-2,3 לראות משחקים אבל לרוע מזלי כל הדפים והרשימות שהכנתי(הייתי בסוף כיתה ב´) נעלמו בגלל שיפוצים שערכנו.אבל עד היום אני עדיין זוכר דברים רבים מאוד מאותו מונדיאל. בקיצור החוויה התחילה אתמול אבל החוויה האמיתית תתחיל עבורי ביום שני במשחק הראשון של נבחרתי,שכמה שאולי לא נראת לכם ראויה ללכת עד הסוף,מדובר באחת הנבחרות היותר מוכשרות ומבטיחות שהוציאה המדינה לאחרונה,שעולה עליה רק זו של 98(כן,גם זו של 94 לדעתי לא טובה כמו זו של עכשיו). ואגב,אנחנו לא מרשימים במשחקי אימון. אנחנו מרשימים בקרב עצמו. מונדיאל שמח!

למעלה