שלום לכולם,

Vertigo5

New member
שלום לכולם,

התחלתי לפני מספר חודשים ללמוד ספרדית בעזרת ספרים שיש לי ובמקביל שיעורים מוקלטים. עכשיו שיש לי רמה בסיסית ביותר של השפה, אני רוצה להתחיל לקרוא טקסטים שונים ולראות סדרות או סרטים בספרדית על מנת להשתפר ולהמשיך ללמוד. טקסטים יותר קל להשיג, וגם אפשר למצוא במגוון רמות, בנוגע לסרטים והסדרות רציתי לשאול לעצתכם. יש סדרה או סרטים מסויימים שאתם ממליצים להתחיל איתה? אני מחפש משהו שלא יהיה קשה או מייאש מידי, ושלא 'יטוסו' בדיבור. אולי סרטי ילדים, או משהו דומה. אשמח לכל עצה! תודה.

maozeitan

New member
כן, תתחיל ללמוד עם ספיידרמן המצוייר מדובב

לספרדית כמובן, אחלה סדרה !!!

s f a r a d i t

New member
זה ריון מצויין ללמוד שפה ממצויירים../images/Emo62.gif

אני זוכרת כשהגעתי לארץ למדתי מבלי סודות עברית אני ממליץ לך עם סידרה דורה בספרדית מעניין דמות חמודה את יכולה להוריד מ-YOUTUBE

Vertigo5

New member
שאלה נוספת בנושא,

מה 'יועיל' יותר ללימוד השפה? 1. לצפות בסדרה בספרדית ללא תרגום ולנסות להבין כמה שיותר, 2. או לצפות בסדרה בספרדית עם תרגום לעברית, כך שאפשר להשוות את מה ששומעים לתרגום.

s f a r a d i t

New member
לפי דעתי וניסיוני למדתי יותר עם תרגום

כי אתה יכול לקשר מה אמרו ואיך אומרים את זה בשפה אחרת, אני לא בעד ללמוד שפה בלי תירגום או הסבר על מה אנחנו מדברים, אני רגילה ללוגיקה בכל שפה, אבל זה אישי, יש כאלה אנשים שמעדיפים שהמורה תדבר רק בשפה שאתה לומד, ומבחינתי זה כישלון, בשיטה הזאת לא הצלחתי ללמוד עברית

למעלה