שלום לכולם

1986ofer

New member
שלום לכולם

אני חדש פה וקוראים לי עופר יש לי הפתעה בשבילכם!!!!

karoleking

New member
היי עופר ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

שתף אותנו בהפתעה שלך!

orianush

New member
ברוך הבא עופר ../images/Emo24.gif

אני אוריאן תהנה פה

nina41

New member
היי עופר ברוך הבא לפורום אם יורשה לי לנחש

מדובר אולי בדואט עם שלומי שבת ??? או ששלומי הלחין עבורך שיר יש לי תחושה שמדובר בסוג כזה של הפתעה אני צודקת?? יום טוב מאיה - nina41

אל תעשה לי את זה , איזה מתח נוראי !!!

נו נו גלה לנו , יותר טוב משיר עם שלומי ? יש בכלל דבר כזה ? מה זה לילה עם שלומי
חחחח , אני לא יוכול להחזיק מעמד !!! ברוך הבא לפורום , האמת אני אוהב אנשים כמוך !!! אין כמו מתח ומסתורין ....

nina41

New member
אני יודעת שהחברה שלו בהריון ממנו ....

אולי לזה אתה מתכוון ששלומי עומד להיות אבא בפעם השלישית בחייו? nina41 מאיה

../images/Emo49.gifלאבא המאושר , איזה יופי , עוד זמיר קטן

נולד...אולי שלומי יכתוב על זה שיר או שניים , פעם זה היה נפוץ מאד .

orianush

New member
קרול צודקת..

תשתדלו פחות להיכנס לו לחיים הפרטיים.. הפורום מיועד בעיקר כדי לדבר על הקריירה שלו.. אם הוא ירצה לספר את זה הוא יכתוב בעצמו ומאיה מי אמר לך את זה?

nina41

New member
טוב עם כל הכבוד אני לא מתכוונת לספר

על המקורות האישיים שלי איך אני יודעת ושנית סליחה אבל ממש לא ניראה לי כמוכן שמישהו נכנס כאן לפרטיות של שלומי הבחור אמר הפתעה ושהוא לא מגלה אותה וניראה לי מאוד הגיוני להעלות את הנושאים הבאים הן בכל הקשור למוסיקה דואט וכו' והן בנושא הזה ששלומי נורא רוצה להיות שוב פעם אבא רק ההבדל בין היום לאתמול זה שכל הזמן הוא רצה ועכשיו הוא גם מיישם זאת זה הכל. אני שנים מכירה את שלומי ויודעת שהוא חפץ בכך אף אחד לא ירד לו לפרטיות בבקשה אל תנסו לפתח ריבים כאן סתם. לילה טוב מאיה

karoleking

New member
אף אחד לא מנסה לפתוח פה בריב אבל

צריך לזכור שגם לאנשים מפורסמים יש את החיים הפרטיים שלהם, המשפחה שלהם, הבעיות שלהם והתפקיד של הפורום הזה הוא לא להכנס לחיים הפרטים אלה להנות משלומי שבת הזמר. אז גם אם למישהו יש יותר פרטים עליו זה לא אומר שצריך לכתוב את זה פה. צריך לכבד ולשים גבולות. זה הכל.

orianush

New member
הדבר האחרון שאנחנו רוצים זה ריבים פה..

זרקת משהו באוויר, את לא רוצה להגיד מאיפה את יודעת אל תגידי לדעתי זה לרדת לו לפרטיות, לדעתך לא.. מותר לנו להעיר לך אם את חושבת שמתאים להגיד את זה כאן בבקשה.. מותר לנו לחשוב אחרת... ואף אחד לא מנסה לפתח ריבים לילה טוב.

nina41

New member
אמרתי מה שאני יודעת וזה שאמרתי לא לפתח ריב

היתכוונתי לזה שאתן סתם עכשיו יורדות עליי למה אמרת ש . . . חשבתי שאולי עופר מתכוון לעיניין הזה, זה הכל ואני לא חושבת אגב שהנושא הזה הוא חסוי או כמו שאתן אומרות לרדת לפרטיות כי שלומי בעצמו גם סיפר את זה באחת מהכתבות עליו לא מזמן שזה החלום שלו להביא עוד ילד לעולם אבל זה שחברה שלו בהריון אני יודעת בלי שום קשר לכתבה. ובקשר לזה שאני יודעת על זה , זה לא עיניין את לא רוצה אז אל תעשי טובות ואל תגידי, אני חושבת שאם אני אומר לך מאיפה אני יודעת ואגלה זה כבר חדירה לפרטיות. וחוץ מיזה שמותר לכן לומר כל מה שאתן רוצות וחושבות לא אמרתי לכן אל תאמרו מה שאתן חושבות אבל גם אני אמרתי את דעתי כאן וגם את מה שאני יודעת חלומות טובים מאיה

orianush

New member
אוקיי, זכותך להגיד את דעתך..

ואף אחד לא ירד עלייך.. זאת דעתנו זה הכל

nina41

New member
אוריאן קורה לפעמים שיש אי הבנה בסך הכל

אנחנו לא יושבים ומדברים בינינו אנחנו רק מתכתבים כאן אחד עונה לשני וכו', אז לכן לפעמים גם מבינים הפוך ממה שצריך אני חלילה לא רבה עם אף אחת/ד אני אמרתי את מה שאני יודעת אגב , אני מכבדת את דעתכן , אבל דעתי שונה מישלכן. לילה טוב וחיבוק ממני לכולם מאיה - nina41

itamarmal

New member
מישהו יודע??

ובתוך העלטה שם אני לבד איתה.... שם אני לבד איתה.. היה חלום עולה היום והיא איננה.. בלילות הקרים.. מגשש באפילה.. ובתוך החלומות לפניי..?? מישהו יכול להמשיך... אולי תתעסקו בזה במקום לריב..????

למעלה